Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Kokunuz imzanızdır”. Gelmiş geçmiş en doğru sözlerden biri olsa gerek. Hepimizin, sürekli kullandığı ve bağımlısı olduğu bir veya iki parfümü vardır. Peki, ama, kullandığınız parfüm gerçekten size uygun mu? Ya da sizi ve tarzınızı net şekilde yansıtabiliyor mu? Kokunuzun, teninize uyumlu olması gerektiği gibi, yaşam tercihlerinizle de uygun olması gerekiyor. İşte “hangi tarzsınız ve hangi parfümü kullanmalısınız” sorusunun çoktan seçmeli alternatifli cevabı.

        Zarif ve elegan tarza sahip olan kadınlar; yumuşak, kremsi, narin çiçekli kokuları tercih etmeliler. Yasemin, zambak, gül ve şakayık notaları doğru tercih olacaktır. Göz kamaştırmayı seven, göz alıcı parçalar kullanmayı tercih eden, seksi bir tarza sahip olan kadınlar; paçuli, amber ve baharat kokularını kullanarak tarzlarını daha da çekici hale getirebilirler.

        Sade parçaları, modern aksesuarla hareketlendirmeyi tercih eden, minimalist tarzlı kadınlar; tercihlerini sandal ağacı ve bergamot gibi temiz, ferahlık hissi veren kokulardan yana kullanmalılar. Cesur, yeniyi denemekten çekinmeyen tarza sahip trendsetter’lar ise; yine kendileri gibi cesur ve iddialı kokular ile kendilerini çok daha doğru ifade edebilecekler. Spontan, rahat tarza sahip bir kadın için en doğru seçim meyveli bir koku olacaktır. Greyfurt, ahududu ve su sümbülü gibi taze kokular, bu keyifli kadınların hayat tarzını yansıtan keyifli notalardır.

        Diğer Yazılar