Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sosyal medya, moda ve trendler üzerinde son derece etkili. Özellikle instagram üzerinden yapılan paylaşımlar, yüzbinlerce takipçi tarafından merakla takip ediliyor. Buna ben de dahilim elbette. Bu paylaşımlar sayesinde, popüler olan ve bütün dünya tarafından izlenen biri haline gelen, popülerliğini arttıran çok sayıda isim var. Takipçi sayıları oldukça yüksek olan bu isimler, moda konusunda aynı ortak mesajı veriyorlar. Körü körüne moda trendlerine kapılıp gitmek derdinde olmaktan uzakta, kendi stillerinin peşinden gidiyorlar. Eğer sizde, moda tutkunu iseniz ve sosyal medya bağımlısı, bu yazımı mutlaka okuyun. Çünkü sizlerle, milyonları peşinden sürükleyen, post’ları ile modaya yön veren en popüler instagram hesaplarını paylaşacağım. Gerçekten stil sahibi olan bu isimleri henüz keşfetmediyseniz, takibe alın derim.

        Nur Bilen Yavuzer. Listede yer alan tek Türk. Sadece, moda üzerine olan paylaşımları ile değil, hayat duruşu ve mütevaziliği ile de örnek alınması ve takip edilmesi gereken bir isim. Ve gerçekten “stil sahibi”. Denni Elias. Chicmuse.com adlı bloğun sahibi Denni Elias tam bir moda tutkunu. Bugüne del Kenzo, Zegna, Diesel ve Bulgari gibi markalarla işbirliği yapmış. 90.4k takipçiye sahip. Natasha Goldenberg. O en stil sahibi Rus. Milano, New York, Paris ve Lonra arasında mekik dokuyan bir stilist ve tasarımcı. Tam 128k takipçiye sahip ve instagramın en popüler isimlerinden biri. Kendall Jenner. Biz onu Kim Kardishian’ın kardeşi olarak tanımış olsakta, o bu yaftadan sıyrılıp, eğlenceli, renkli ve zevkli profili ile başka bir kimlikle çıktı karşımıza. İyi bir model, güzel bir kadın ve 18.5m takipçisi var. Lena Perminova. Rus model Lena Perminova’nın hesabına baktığınızda, stil sahibi bir kadın ve imrenilesi bir hayata ait kareler görüyorsunuz. 822k takipçisi ile, en çok takip edilenler listesinde.

        Miroslava Duma. O gerçek bir stil ikonu. Henüz 31 yaşında ama tarzı ile milyonları peşinden sürüklüyor. Her haliyle tarz, her haliyle şık. 86.2k takipçisi var. Eva Chen. Lucky magazinin editörü Chen, kenedi tanımı ile alışveriş saplantılı bir New Yorker. 324k takipçisi mevcut ve bu sayı her geçen dakika artıyor. Man Repeller. Çok aşina olduğumuz ve artık markalaşmış bir isim. İnstagramın en popüler isimlerinin başında gelen Repeller hesabı 793k takipçiye sahip. Who What Wear. Takip edilebilecek ve en iyi ilham veren instagram hesaplarından biri. Moda, trendler, stil bu hesabı anlatan anahtar kelimeler. 867k takipçi bu hesabı çoktan keşfetmiş. Anna Dello Russo. Vouge Japonya’nın sıra dışı editörü Anna, keyifli paylaşımları ile takip edilmeye değer isimlerden. 699k takipçi de aynı fikirde.

        Aimee Song. O bir designer. Songofthestyle.com bloğunun sahibesi. Trendlerle değil kendi tarzı ile yarış halinde olan bir isim. 1.9m takipçisi var. Camille Charriere. 294k takipçisi olan Camille, Stockholm’de yaşıyor ama o da moda uğruna sürekli seyahat eden isimlerden biri. Camilleovertherainbow bloğun sahibi. Pari Eshan. O sadece bir moda tutkunu değil, aynı zamanda bir sanat sevdalısı. Sanatı ve modayı, aynı karede başarılı bir şekilde bir araya getirdiği hesabının 206k takipçisi mevcut. Jessica Stein. Stein’in hesabı o kadar keyifli ki, insan baktığında hayat doluyor. Daha çok Maldivler’den yaptığı paylaşımları, 1.4m kişi tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Chiara Ferragni. Ünlü İtalyan model, sürekli seyahat halinde. İnstagram sayesinde ünlü olan isimlerden biri. 3.1m takipçisi var. Güzel, azimli ve çok başarılı.

        Diğer Yazılar