Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kış bitti. Bahar geldi, yaz ise kapıda. Baharın tazeliği, yazın enerjisi ile birlikte parfümler için de değişim zamanı. İşte 2015 yaz sezonun en iyi parfümleri.

        Roberto Cavalli Paradiso: Akdeniz kıyılarından esen bir İtalyan Paradiso, bergamot, portakal, yasemin ve selvi notları ile odunsu, çiçeksi ve şehvetli bir koku.

        Aerin: Gül bahçesi kıvamlı Aerin, Bulgaristan ve Türk gülleri kullanılarak üretilen, kadınsı ve sofistike bir parfüm.

        Cartier La Panthère Eau de Parfum: Sandal ağacı, gardenya, tiare çiçeği, vanilya özü ile çarpıcı bir parfüm.

        Marni Spice: Zengin, baharatlı ve kendine güvenen kadınların parfümü Marni Spice, zencefil, kakule, tarçın, karabiber, mimoza, paçuli ve misk notaları ile bezeli.

        Anja Rubik Original: Yeşil çay, pembe biber, beyaz zambak ve kehribar notaları ile canlandırıcı ve heyecan verici, taze, baharatlı ve seksi bir parfüm.

        Parfums Frederic Malle de Editions: 2015’in tartışmasız en güzel ve en sofistike parfümlerinden biri. Bergamot, limon, nergis, portakal çiçeğinden oluşan nefis bir karışım.

        Kate Spade Walk on Air: Ihlamur çiçeği, portakal çiçeği esansı, müge çiçeği, manolya, yasemin, beyaz iris notalarından oluşan Walk on Air en başarılı yaz parfümleri arasında yer alıyor.

        Hugo Boss Woman: Tatlı ve meyveli, mandalina, kırmızı çim, sandal ağacı, sedir ve siyah erik karışımı ile aynı zamanda genç bir koku.

        Salvatore Ferragamo Emozione: Emozione, beyaz şeftali, paçuli, bergamot, beyaz misk notaları ile sıcak ve rahatlatıcı bir parfüm.

        Elie Saab Resort Collection: İncir, mandalina, yasemin, sedir, kehribar, portakal çiçeği notaları ile çiçeksi bir koku ve limited edition bir seri.

        Issey Miyake L'Eau d'IsseyCity: Pembe biber, limon, manolya, frezya, misk karışımı ile adeta baharı ve yazın gelişini müjdeleyen bir parfüm.

        Diana Veerland: Ortaya çıkışından, üretim aşamasına kadar çok özel bir parfüm. Narenciye notları ve aromatik mine çiçeği, fesleğen ve ardıç meyveleri ile odunsu bir koku.

        Armani / Prive Piovine Suzhou: Armani’nin yeni parfümü, mandalina, pembe biber, ahududu, şakayık, gül, paçuli notalarından oluşan karışımı ile büyüleyici bir yaz parfümü.

        Jo Malone Tudor Rose & Amber: Karanfil, zencefil, kehribar, gül ve yeni bir Joe Malone klasiği.

        Annick Goutal: Ihlamur çayı, gül ağacı, beyaz misk, iris ve balmumu notları ilegerçek bir Parisienne kokusu.

        Versace Eros Pour Femme: Sandal ağacı, misk, limon, bergamot, yasemin şakayık notalarının birleşiminden oluşan parfüm beyler için nefis bir yaz kokusu seçeneği.

        Sophie Matisse Art Edition Good Girl Gone Bad Splash of Neroli: Beyaz neroli, sandal ağacı, bergamot, yasemin, vetiver, paçuli ile net ve seksi bir parfüm.

        Bvlgari Aqva Divina: Bergamot, pembe zencefil, manolya, ayva, kehribar, balmumu notaları ile havadar bir parfüm.

        Roja Parfums Nuwa: Bergamot, greyfurt, yasemin, portakal çiçeği, sandal ağacı, karanfil, kimyon, karabiber, vanilya karışımı ve çarpıcı şişesi ile iddialı bir parfüm.

        Diğer Yazılar