Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Annelerimiz, en özel insanlarımız. Ne yapsak haklarını ödemenin imkanı yok. Yılın her günü, günün her saati mutlu etmek, onları saygıyla ve de sevgi ile hoş tutmak öncelikli görevimiz şüphesiz. Anneler Günü ise, içimizdeki sevgi ve minneti gösterebileceğimiz günlerden biri. Annelere verilebilecek en güzel hediye, onlarla birlikte keyifli zaman paylaşabilmek olsa gerek. Ben de, bu özel gün için, bu değerli zamanı paylaşabileceğiniz alternatifler sunmak istedim. Yeri gelmişken, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım.

        İşte Anneler Günü için etkinlik önerileri...

        THE RITZ CARLTON HOTEL

        Anneler Günü için henüz bir planınız yoksa; en taze mezeler ile dolu açık büfe, soğuk şarküteri bölümü ve hayır diyemeyeceğiniz tatlılar The Ritz Carlton İstanbul'un Anneler Günü brunch'ında sizi bekliyor.

        RAFFLES

        10 Mayıs Pazar günü 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek "Anneler Günü Brunch"ında, mevsimsel Akdeniz lezzetlerinin ve Rocca imzalı kokteyllerin yanı sıra, canlı pişirme istasyonlarında hazırlanacak yiyecekler de sunulacak.

        KARAKÖY SARDUNYA

        İstanbul manzarası eşliğinde bir Anne Kahvaltısı hazırlamış. Anneler gününe özel; anne poğaçası, çiğ börek, cevizli kete, ev yapımı kimyonlu salça ve ev yapımı çilek reçeli de alternatif lezzetler olarak anneleri bekliyor.

        BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ

        Candan Erçetin, Anneler Günü'nde, 10 Mayıs'ta, Bostancı Gösteri Merkezi'nde şarkılarını sevenleriyle söyleyecek. Etkinlik saat 16:00 başlayacak ve saat19:00 kadar sürecek.

        LACİVERT

        Executive Şef Hüseyin Ceylan ve ekibinin Lacivert Brunch için hazırladığı özel lezzetler, annenize güzel bir gün yaşatmayı vaat ediyor. Lacivert'te annenize unutmayacağı bir "Anneler Günü" geçirtme fırsatı sunuyor.

        212 İstanbul AVM

        Minikler Anneler Günü Hediyelerini 212 Avm'de Yaratıyor! 3,4 VE 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü'ne özel hazırlanan atölyelerimizde çocuklar hem eğlenecek hem de anneleri için sevgi dolu hediyeler hazırlamayı öğrenecek.

        SHANGRI-LA BOSPHORUS İSTANBUL

        Annelerinize zengin kahvaltı seçenekleri ve sıra dışı ıstakoz menüsü ile enfes lezzetlerin sunulduğu Executive Şef Olivier Pistre'nin yönetimindeki IST TOO'ya davet ediyor.

        THE GRAND TARABYA

        The Grand Tarabya'nın muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde birbirinden lezzetli tatlarla dolu brunch ve huzur dolu spa alternatifiyle annenize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

        MORINI TERRACE

        Yeşillikler içindeki Morini Terrace'da sabah 10.00 itibariyle başlayacak olan brunch, yepyeni mevsim tatlarıyla eşsiz brunch büfesi, güzel müzik ve anneler gününe özel Morini sürprizleriyle tamamlanıyor.

        360 EAST MODA

        Anneler Günü'nü Anadolu Yakası'nın deniz manzarası eşliğinde lezzetli bir kahvaltıyla kutluyor. 10.00-15.00 saatleri arasında, annenizle birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

        RUDOL

        Anneler Günü'ne özel hazırladığı menüde; İskenderun karides kokteyli, Hardal ve Zereşk ceketinde Çanakkale Kuzu Sırtı gibi lezzetler annelerinizin gününü unutulmaz kılacak.

        HYATT REGENCY İSTANBUL ATAKÖY

        Brizo Restoran'da, 12:30-16:00 saatleri arasında düzenlenen Anneler Günü brunch'ında annenize manzara ve lezzetli sohbetlerle geçen, brunch sonrasında güller ve sürpriz hediyelerle bir gün hediye edebilirsiniz.

        DİVAN BRASERRIE KALAMIŞ

        Şehrin gürültüsünden uzak ve Kalamış Marina'nın dingin atmosferinde bulunan Divan Brasserie Kalamış'ta ise Anneler Günü'ne özel bir brunch düzenleniyor, kişi başı fiyatı 89 TL.

        DİVAN OTEL BURSA

        Geleneksel ve modern lezzetlerle hazırlanan Anneler Günü kahvaltısı sunuluyor. Kahvaltı saat 12.30'a kadar devam edecek. Ayrıca, 2 kişilik rezervasyonlarda, 1 anne ücretsiz konaklama imkanından faydalanabiliyor.

        WOW OTEL İSTANBUL

        Anneler Şef Masasında etkinliği 10 Mayıs'ta 18:00'de Soffa Mutfak Atölyesi'nde, şef Yunu Emre Akkor ile,her gün sofralarınızı hazırlayan anneleriniz için bir sürpriz yapabilirsiniz. Bilet fiyatı 150.00 TL

        KITCHEN CREATES

        Anneler Günü Özel etkinliği 16:00'da başlayacak. Annenize verebileceğiniz eşsiz bir hediye sizi bekliyor. Keçi Peynirli Mini Caprese Salata, Viyana Usulü Dana Schnitzel, Limonlu Cheesecake. Bilet fiyatı 150.00 TL.

        SHERATON İSTANBUL ATAKÖY

        Anneler Günü'nde tüm anneleri sevdikleri ile birlikte eşsiz manzarası eşliğinde keyifli bir brunch davetinde buluşturuyor. Annelere özel yüzde 50 indirimli gerçekleştirilecek brunchta farklı lezzetler denenebilecek.

        TAPASUMA

        Anneler Günü'nde annenizi, Sumahan on the Water Hotel'de ağırlayıp güne lezzetli bir brunch ile başlayabilirsiniz. Waterfront Café'de Şef Gökay Çakıroğlu ve ekibinin hazırladığı kahvaltı çeşitleriyle brunch, saat 11.00'de başlıyor.

        HILTON İSTANBUL BOSPHORUS

        Anneler Günü'ne özel keyifli brunch alternatifleri ve sürpriz indirimlerle anneniz ve sizin için unutulmaz kılıyor. Köpüklü şarap ikramıyla başlayacak brunch, hem göze hem damağa hitap eden zengin açık büfe ile devam edecek.

        EGE OTLARIYLA ANNE TARİFLERİ

        "Annesinin Kızı" kitabının yazarı Güler Sarıgöl Köymen, annesi Perihan Sarıgöl ile birlikte renkli bir etkinlik düzenliyor. 9 Mayıs'ta UNIQ İstanbul Maslak) Tadında Anadolu etkinliği 12:30-16:30 saatler arasında gerçekleşecek.

        MÖVENPİCK HOTEL İZMİR

        11. katında yer alan Mistral Lounge'ta 11.00-14:30 arası gerçekleşecek bruncha katılacak tüm annelere, Haziran ayında açılacak çikolata yapımı, sushi ya da italyan yemekleri kurslarından birini armağan ediyor.

        PARK BOSPHORUS HOTEL

        10 Mayıs Anneler Günü'nde tüm anneleri lezzetli bir brunch'la mutlu ediyor.İstanbul Boğaz'ının büyüleyici manzarasına hakim Park Bosphorus Hotel, 10 Mayıs Anneler Günü'nde tüm anneleri lezzetli bir brunch'la mutlu ediyor.

        MÖPENPİCK İSTANBUL

        AzzuR Restaurant'ta 12.00 - 15.00 saatleri arasında sunulan brunchta, kahvaltılık çeşitlerin yanı sıra İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan seçkin lezzetleri canlı piyano müziği eşliğinde tadabilirsiniz.

        FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS

        Aqua Restaurant'ta, Aşçı Sebastiano Spriveri tarafından hazırlanan brunch, çok lezzetli alternatif ile bu özel günü renklendiriyor. Misafirler Jazz'ın keyfine varırken çocuklar ise oyun alanında eğlencenin tadını çıkaracaklar. Four Seasons Hotel Bosphorus, anneleri şımartacak hediye alternatiflerine Spa&Hammam'ın rahatlatıcı ve yenileyici bakımlarını da ekledi.

        CHOCOLATE BY FOUR SEASONS ISTANBUL

        Kakaonun tarihsel yolculuğundan ilhamla ortaya çıkan Chocolate By Four Seasons Istanbul, Fransız Pasta Şefi Ghislain Gaille'in özel reçeteleriyle yaratıldı.

        FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET

        Baş Aşçı Savaş Aydemir, Seasons Restaurant'ta leziz seçeneklerin buluştuğu bir brunch keyfi yaşatıyor. Piyano ve gitar eşliğinde başlayan gün, çocukların anneleri için yapacakları pastayla daha keyifli hale geliyor.

        İSTANBUL MODERN

        İstanbul Modern, annelerin sanatla iç içe, keyifle vakit geçirebileceği iki farklı rehberli tur programı hazırladı. Ücretsiz olan ve 45 dakika süren turlar, "Ressam ve Resim" ve "Geçmiş ve Gelecek" sergilerine odaklanıyor.

        CAROUSEL AVM

        1-10 Mayıs Tarihleri arasında Carocard üye mağazalarında alışveriş yapan 50 kişi çok özel hediyeler kazanacak. Carousel'e gelenler Annelerine sevgi standında renkli ve eğlenceli fotoğrafları çekerek, bugünün hatırasını da saklayabilecekler.

        MARMARA FORUM

        Annenizle çekeceğiniz selfie'nizi Marmara Forum'un Facebook ve Instagram sayfalarında #annemleselfie hashtag'iyle paylaşarak, yıllar boyu saklanacak harika rozetlere dönüştürebilirsiniz.

        CAPACITY AVM

        Capacity AVM, Anneler Günü'nde annelerine özel bir hediye vermek isteyen çocuklar için Çiçek Dikim Atölyesi gerçekleştirecek. 'Çocuklar, rengarenk saksılara anneleri için çiçek dikip çok özel bir Anneler Günü hediyesi hazırlayabilecekler.

        PERA EĞİTİM ATÖLYESİ

        Pera Eğitim, Anneler Günü için annelerin çocuklarıyla birlikte katılabilecekleri Anadolu temalı bir program hazırladı. Etkinlik saat 14:00-16:00 arasında gerçekleşecek.

        OPTIMUM OUTLET ANKARA

        O, Türkiye'nin sultanı bir anne. Usta oyunca Türkan Şoray annelerle buluşmaya geliyor. Hande Kazanova'nın moderatörlüğündeki bu keyif dolu, sımsıcak sohbet ve imza günü saat 16:00'da başlayacak.

        Diğer Yazılar