Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haftalardır, kafamda kendi yarattığım bootie’yi arayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; bot, bootie deyip geçmemek gerek. Modeli harika oluyor, üzerinde yürümek ne mümkün? Rahat oluyor, model istediğiniz gibi değil. Topuğu kalındı, inceydi, uzundu, kısaydı derken benim gibi bir anda hayattan soğur kıvama gelebiliyorsunuz. Tam da bugünlerin ve kışın vazgeçilmez parçası bootie’leri mercek altına aldım. Sezonun en iyi bootie’lerini sizler için seçtim.

        Peki bu sezon hangi modeller, hangi desenler trend olacak? Bu konuda da biraz bilgi vereyim hazır bootie’lerden bahsederken.

        Bu sezon, çok daha cesur, parlak tasarımlar göreceğiz. Yılan derisi, kadife, metalik tonlar, feminenlik ve maskülenliğin tavan yaptığı uç modeller, kalın topuklar, blok renkler, taşlı, işlemeli hatta nakışlı dizaynlar kısaca aklınıza gelebilecek ne varsa yeni sezona hakim olacak diyebilirim.

        Bilekte botun havalı tanımı “bootie”ler, aslında kullanım kolaylığı anlamında hayat kurtaran parçalar. Jean’lerinizle de giyebiliyorsunuz, minik siyah elbiselerinizle de. Sportif ama aynı zamanda feminen parçalar.

        Birkaçta kombin önerisinde bulunmak gerekirse; şık bootie’lerinizi bu sezonun en hit parçalarından biri olan uzun hırkalarla kombin edebilirsiniz.

        Midi, maxi elbiselerler de harika bir uyum sağlayacaktır bootieleriniz. Skinny jean’leriniz, oversized kazaklarınızla birlikte de son derece trend ve tarz görünecektir.

        Leopar desen ve bordo bu sezona damgasını vuracak iki hit. Bootie seçerken, bordo ve leoparı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Leopar biraz iddialı olacaktır evet ama double siyah bir kombin altında da oldukça şık görüneceğini unutmayın.

        Rugan ve metalik yansımalı modelleri de unutmamak gerek diye düşünüyorum. Özellikle parlak deri yeni sezonun parlayan yıldızı olacak. Metal detaylarla süslü bootie’ler bu sene çok moda. Alışverişlerinizde göz önünde bulundurun derim. Kürk ve püskül yeni sezonun bootie’lerinin bir diğer olmazsa olmazı.

        Gelelim sezonun en hit, en şık bootie’lerine. Bakın yeni sezonun en yeni modelleri hangileri?

        Diğer Yazılar