Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü Cannes Film Festivali film galaları ve dünyaca ünlü partileri ile başladı. Bir çok ünlü ismin katılımı ve elbette olmazsa olmaz yüklemi “şıklık yarışı” ile start veren festivali, önceliği kırmızı halıya vererek mercek altın aldım.

        Açıkçası; bu sene geçen seneye göre, daha ışıltısız ve “star” sız buldum naçizane.

        Ama illa ki bir star arıyorsak; Blake Lively açık ara, festivalin stil ikonu diyebilirim. Vivienne Westwood tasarımı ile bir prenses profili çizen Lively, özellikle mavi Versace tasarımı içinde yürürken, kırmızı halıyı yakıp geçti adeta.

        Festivalin en sansasyonel ismi, cesur tercihi ile Bella Hadid oldu hiç şüphesiz. Alexandre Vauthier Couture tasarımı ile, seksilik sınırlarını zorlayan Hadid, sanırım amacına çoktan ulaştı.

        Son dönem, tüm kırmızı halıların, en şık, en stylish kadınlarından biri olan Naomi Watts, en beğendiğim isimlerden biri oldu. Michael Kors tasarımı kıyafetine bayıldım, ama Armani tasarımı içinde büyüleyici görünüyordu.

        Moda dünyasının yeni yıldızı, Kendall Jenner kırmızı halı için Cavalli tasarımı tercihi etmişti. Saçı, makyajı ve en önemlisi duruşu ile yine çok tarzdı.

        Bana göre dünyanın en tarz sahibi kadınlarından biri olan Charlize Theron, galaların en kendi gibi olan, en etkileyici isimlerinden biri. Cannes’daki “Unknown Girl” galası için tercih ettiği, Dior tuxedo ile, neden stil ikonu olduğunun, cevabını vermiş oldu.

        Rosie Huntington, festivalin en şık kadınlarından bir diğeri idi. Alexandre Vauthier Couture tasarımı ile, tüm moda eleştirmenlerinden tam not aldı. Ayakkabı uyumuna bayıldım bu arada.

        Diğer Yazılar