Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir kadın, çantası olmadan hiç bir yere gitmez. Bu yüzden çantalar en önemli aksesuarlarımızdan birisi. Çantalar, kıyafetimizi tamamlayan hatta zaman zaman kıyafetlerimizin önüne geçen aksesuarlar olduğu gibi, gün içinde kullandığımız toparlayıcımız aynı zamanda.

        Yüzlerce markanın tasarlayıp, beğenimize sunduğu binlerce modelin yanında, çanta satın alma arzumuzu harekete geçiren birbirinden gözalıcı tasarımları paylaşacağım bugün sizlerle.

        Bunlardan ilki, ürünlerini şehrin yaşayışından ilham alarak tasarlayan Zeynep Balaban’ın tasarımları. Tarzınıza farklı bir renk katacak bu niş tasarımları 21 Aralık’a kadar Nişantaşı Bobbin Showroom’da görebilirsiniz. Fiyatları 150 TL. - 350 TL.

        0 pamuklu Panama canvası ve dana derisinden üretilen, Wardrobe çantalar yaz,kış rahatlıkla kullanabileceğiniz keyifli aksesuarlar olacaktır. Fiyatları 119 TL. - 129 TL.

        Çöp(m)adam markası, ürünleri ile, Türkiye’deki kadın istihdamını destekliyor ve geri dönüşümün önemini vurguluyor.

        Bunu da, ambalaj atıklarını estetik şekilde tasarlayarak yapıyorlar. Özellikle keyifli clutchlarına mutlaka bir göz atın. Fiyat 70 TL.

        Son dönem beğeni ile takip ettiğim diğer bir marka Deru. Tüm tasarımları deri ve handmade yani el yapımı.

        Deri tasarımlarının yanında, suet tasarım çantalarını da tavsiye ettiğim markanın, sezon trendi Camel deri bowler çantasını tavsiye ederim. Fiyatı 350 TL.

        Pek çoğumuz tarafından bilinirliği olan, dünyada ses getirmiş bir Türk markası Mehry Mu tasarımlarını, henüz keşfetmemiş olanlar için öneriyorum. Özellikle Sultan koleksiyonunda bulunan kavuk şeklindeki clutch çok şık. Mehry Mu tasarımlarının fiyatları 210 TL. den başlıyor.

        Bisous’un el yapımı rengarenk handbagleri, hem çok şık hem de gece ve gündüz kullanımı için oldukça uygun. Fiyatları 110 TL. den başlıyor.

        Kendi çantanızı tasarlama fırsatı sunan Italyan Obag çantanızı tercihinize ve gideceğiniz yere göre, deri veya halat sapları ile kullanabilirsiniz. Fiyat 219 TL.

        Clutchları son yıllarda sık kullanır olduk. Bir clutch önerim de Gülçin Uzunalan tasarımı olacak. Slogan trendini yansıtan tasarımın farklı renk seçenekleri de mevcut. Fiyat 79.90 TL.

        Ayşegül Kunter’ e ait tasarım markası O, el yapımı ürünleriyle dikkat çekiyor. Özellikle orjinal yılan derisi baskılı tasarımları çok elegan. Fiyatlar 400 TL. den başlıyor.

        Süeda Bilgin tasarımı konuşan çantaları çok eğlenceli buluyorum. Gevezekese markalı bu neşeli çantaların fiyatı 64.90 TL.

        Başak Kızılkaya imzasını taşıyan Bakras’ın pelus ve rugan kombinli portföyü de çantalarınız arasında yerini alabilecek farklı bir alternatif olabilir. Fiyatı 110 TL.

        Begüm Akdoğanlar’ın tasarladığı Özbek ipek kumaşı kullanılan kadife, desenli Begart portföyleri çok şık buluyorum. Fiyatı 315 TL.

        El yapımı, 0 deri TOD (Think Over Design) tasarım Candy portföyler cıvıl cıvıl renkleriyle başka bir seçenek. Fiyatı 186 TL.

        Ünlü tasarımcı Esra İnceefe’nin tasarladığı pastel renk seçenekleri bulunan deri çanta da başka bir öneri. Fiyatı 360 TL.

        Mehtap Hiçsönmez tasarımı Chuchu markalı, harf detaylı çantaları da beğeni ile taşıyacaksınız. Fiyatı 330 TL.

        Ayakkabı tasarımlarıyla dikkat çeken Duygu Ergör’ün tasarladığı ve melek kanadı detayını kullandığı çantaları iddialı bir seçenek olabilir. Fiyatı 340 TL.

        Sıradaki önerim, tam bir kış tasarımı. Hibbe marka, el örgüsü çantalar kış şıklığınızı tamamlayacak aksesuarlar olacak. Fiyatı 232 TL. olan tasarımları zet.com’ da bulabilirsiniz.

        Oğlak derisi, el yapımı tasarım Indie çantaların tasarımı Moo Atölye’ ye ait. Fiyatları 149 TL- 289 TL. arasında değişiyor.

        Nishmodanın en yeni tasarımcılarından Emine Nihal Yavuz’a ait, Why Not Handmade tasarımı çanta ve clutchlar da el yapımı ve ilgi çekici tasarımlar arasında. Fiyatlar 35 TL. den başlıyor.

        Üretmek emek işi, emek ise saygı istiyor. Eminim birbirinden yetenekli tasarımcıların ürünleri ilginizi çekecektir. 28Değişik tasarımlar, janrınıza ve tercih zevklerinize yansıdığında kendinizi daha özel hissedeceğinizi düşünüyorum. Keyifli alışverişler.

        Diğer Yazılar