Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ön gösterimini Miami Swim Week’te izlediğimiz 2014 yaz bikini ve mayo modellerindeki, en göze çarpan detaylardan biri, daha cesur ve çok daha iddialı tasarımların olması. Siyah ve beyaz mümkün olan her desenle bikini ve mayolara renk verecek bu yaz. Bu ikili tasarımcıların koleksiyonlarında en çok yer verdiği renklerden biri oldu. İlham kaynağını ormanlardan alan, tropik temalı, hayvan figürlü desenler 2014 yazının olmazsa olmazlarından bir diğeri olacak. Yüksek belli bikini altları, büstiyer bikini üstleri ile vintage esintili modellerde, özellikle pembe ve siyah renklerin hakim olduğu puantiye deseni hakim olacak. Mayo tasarımcıları parlak ve doygun renklerin baskın olduğu, renkli baskılı modeller tasarladılar bu yaz için. Ve bu renkli baskılı tek parça mayolar en trend parçalar arasında yerini alacak.

        Renkli geometrik baskılar da, 2014 plaj modasının coşkulu ve enerjik trendleri arasında. Tığ işi detaylar, bu yazın bikinilerin de sıkça göreceğimiz detayların başında geliyor. Şeritler bu senenin başka bir plaj trendi. Aslında hafızalarımızı biraz zorlarsak bu trendi seneler öncesinden hatırlıyor olacağız. Güneş banyosu için değil ama beach partiler için birebir. Crop tops modasının yansımalarını net şekilde göreceğimiz bikini üstleri ve derin V dekolteler, bu dekolteleri süsleyen metal detayları da es geçmemek gerek.

        Birkaç yıl önce hayatımıza giren mayokiniler bu sene de bizimle olacak. Straplez mayolar 2014 yazının en must-have’lerinden bir diğeri. Bir süre önce tekrar hayatımıza giren püsküllü, fırfırlı modelleri bikinilerde de göreceğiz. Maxi plaj elbiseleri, birkaç sezondur oldukça popülerdi. Bu sezonda popülaritesini koruyacaklar, ama daha iddialı renk,desen ve modeller ile. 2013 yılında ortalama büyüklükte kullandığımız plaj çantalarının ebatları biraz daha genişleyecek bu yaz. Düz renkler yerine ise olabildiğince renkli desenleri tercih edeceğiz.

        Renklere gelince, şüphesiz yazın trend renklerinin hepsi plaj modasına da yansıyacak. Mavi ve tonları, yeşil ama illa ki mint yeşil, oranj ve tonları, pastel tonlar, neon renkler , dore ve lame yansımalı renkler sezona damgasını vuracak renklerin başında geliyor.

        Diğer Yazılar