Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son birkaç senedir modacılar biraz daha elbise formatlı gelinlikler tasarlar oldular ve pek çok gelin adayının tercihi de, bu şık gelinlik elbiselerden yana oluyor. Alışılagelmişin dışında görünmek, özgün olmak isteyen gelinler düğün törenlerinde bu gelinlikleri giyecekler.

        Bu sene yine farklı süsleme ve detayların hareketlendirdiği gelinliklerin trend olduğunu göreceğiz. Renk olarak beyazın yanı sıra kırık beyaz, krem, yumuşak pembeler ve bebek mavisi tercih edilen renklerden olacak. Bazı modacılar ise sıra dışı olmayı seven gelinler için marjinal renklerin bir araya geldiği tasarımlara imza attılar. Vintage modeller de bu senin diğer bir trendi olacak. Bu tarz bir dönem gelinlikleri, aynı dönemi yansıtan saç ve yüz makyajı ile tamamlanacak.

        Dantel her zaman olduğu gibi bu yazın gelinliklerinin de vazgeçilmezi olacak. Uzun ve dantel kollar bu yazın en gözde gelinlik modellerinden olacak. Şimdiden söyleyeyim. Minimal kesimlerin hakim olacağı 2014 gelinlikleri, aksesuarlarla zenginleştirilecek. Prenses görüntüsü ve kat kat şatafatlı gelinlikler, bu sene daha modern ama daha eğlenceli modellere bırakıyor yerini. Straplez modeller ile omuzların ve omuz detaylarının vurgulanacağı yeni sezonda, straplez gelinliklerde omuz işlemeleri ön planda olacak. Uzun olmasına alıştığımız gelinlik boylarının bu sene kısalacağını göreceğiz. Mini gelinlikler de senenin trendleri arasında. Balık etekler abiye modeller de olduğu gibi, gelinliklerde de kendini daha bir gösterecek.

        Sırt dekolteli modeller ama özellikle çapraz sırt dekoltesini tercih edebilirsiniz. Çiçek süslemelerin gelinliklerin etek uçlarında, kollarında ve bel kısımlarında sıkça kullanıldığına şahit olacağız. Peplum modeller de 2014 gelinlik modelleri arasında olacaklar.

        Bu tasarımlara bakılırsa, bu yazın gelinleri bir başka havalı, bir başka güzel olacaklar.

        Diğer Yazılar