Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz demek, güneş demek. Güneş demek, bronzlaşmak demek. İyi bir güneş kremi seçimi, istediğiniz bronz tene giden yoldaki en önemli nokta. Güneşin zararlı etkilerinden koruyacak, cildi besleyecek ve bakımını yapacak, güzel bir ten rengi sağlayacak. Kriterlerimiz bunlar. İşte bu kriterler ışığında, sizin için seçtiğim, bu yazın en iyi güneş kremi alternatifleri.

        Elizabeth Arden, Eight Hour Sun Cream, sekiz saate kadar cildinizi hem nemlendiriyor ve güneşten koruyor. Hafif ve yağsız bir losyon. Zararlı UVA / UVB ışınlarına karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor, üstelik tüm cilt tipleri için uygun. Shiseido Sun Protection Lotion SPF 50 hem yüz hem de vücut için zararlı UV/B ışınlarını engelleyen üstün bir ürün. Koyu renkli lekeleri, ince çizgileri, kuruluğu ve sertliği önlüyor. Suya ve tere dayanıklı, tüm cilt tipleri için de uygun. Clinique Sun Body Cream SPF 30 SolarSmar teknolojisi sayesinde cildin UVA ışınlarına karşı UVB ışınlarına göre 3 kat daha fazla korunmasını sağlıyor. Yağ içermiyor, gözenekleri tıkamıyor ve hassas ciltler için de uygun. Estee Lauder Sun Body SPF 30 ile Estée Lauder tarihinin en ileri teknolojili UVA/UVB korumasını sunuyor. Gelişmiş UVA koruması Bronze Goddess Skincare Collection plaj ürünleri için Avrupa Komisyonu’nun Güneş Koruyucuları Tavsiyelerine uygun olarak üretilmiş bir güneş ürünü.

        Juvena Prevent Optimize Top Protection SPF 30Cildi en üst seviyede koruyor. Cilt hissini en iyi seviyeye getiriyor ve cildi nemlendiriyor. Eşit miktarda tüm yüz, boyun ve dekolteye uygulanabiliyor ve gündüz uygulanılan cilt bakım kreminin üstüne sürülebiliyor.

        Kanebo Sensai Silky Bronze Cream SPF 30 Japonya’daki en ince ipekten elde ediliyor. Epidermal ve dermal hücrelerde üstün nemlendirme özelliği ile hyaluronic acid sentezini destekliyor. Pürüzsüz ve şeffaf yapısı ile ipeksi ve çekici bir bronz ten yaratırken, aynı zamanda cildi UV ışınlarının zararlı etkilerinden koruyor. La Mer The Reparative Body Sun Lotion SPF 30, cilt yüzeyinde bir kalkan tabakası yaratarak, güneş ışınlarına karşı koruma, yaşlanma karşıtı faydalar sağlıyor. Hafif dokusu ile cildi derinlemesine nemlendiriyor. Lancester Sun Beauty Fresh Milk SPF 1,fresh ve hafif yapıda vücut güneş kremi. Ve orta dereceli güneş koruması ile cildi koruma altına alıyor. Bronzluğunuzun ışıltılı, güzel ve kalıcı olmasını sağlıyor. Bioterm Brume Solaire Dry Touch SPF 30, yeni alkolsüz bir güneş̧ spreyi. Ciltte çok hafif bir hissiyat ile yüksek koruma sağlıyor. Mineral tanecikleri ile cildi anında rahatlatıyor ve uygulandığı an cilt ile bütünleşiyor.

        Güneşin zararlarına karşı , 3 kata kadar daha fazla koruma sağlayan Lancome UV Expert SPF 50, nemlendiriyor, kırışıklık oluşumunu engelliyor, güneş lekelerine karşı koruma sağlıyor. Yeni filtre sistemi erken yaşlanma işaretlerine karşı savaşıyor.

        Valmont Restoring Cream SPF 30 omuzlar, eller ve dekolte gibi hassas bölgelirin korunması için SPF 30 UVB ve yaşlanmaya karşı mücadeleye yardımcı olmak için UVA karşıtı korumaya sahip, özel bir güneş ürünü. Orlane Soin Antirides Extreme SPF 30anti-aging bakım ile güneş korumasını bir arada isteyen tüm bay ve bayanlar için. En iyi kırışıklık karşıtı bakımı sunan en etkin güneş korumasına sahip güneş ürünü.

        Diğer Yazılar