Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biz kadınlar, güzel kokmayı sevdiğimiz gibi, etrafımızdakilerin de güzel kokmasını isteriz. Özellikle de erkek arkadaşlarımızın veya eşlerimizin. Parfüm bizler için son derece önemlidir. Ama elbette kişiliğe, tarza uygun seçilmiş, kişinin kendisini yansıtan ve taşıyan parfümler cezbedicidir bizler için. Bu çekici parfümleri beylerle paylaşmak istedim. İşte kadınların en sevdiği o kokular.

        Biberiye, kakule, sequoia ormanı notası, silhat ve misk notaları ile yaratılmış ferah, baştan çıkarıcı ve enerji dolu bir koku Dolce & Gabbana The One Sport. Sporun ve hayatın en önemli değerlerini içinde taşıyan parfüm. Hermes Eau d'Orange Verte, güçlü bir narenciye aromasına sahip, hafif ve güzel bir parfüm. Limon ve mandalina notları, papaya, mango ve meşe yosunu ile paçuli notlarının hakim olduğu parfümün. Prada Infusion Homme, taban notalarında mandalina, portakal ve portakal çiçeği, orta notalarında Tunus irisi, sedir ve Somali tütsüsü ile oldukça çekici bir erkek parfümü. Etkileyici olmak isteyen beyler için. Christian Dior Eau Sauvage ise, üst notalarında limon ve biberiye, orta notalarında fesleğen ile değerlendirdiğimizde, temiz, taze ve gevrek kokusuyla en cazip alternatiflerden biri.

        L'Eau d'Issey Issey Miyake Pour Homme; selvi, kişniş, mandalina, adaçayı, taze mine çiçeği ve orta notalarda mavi su zambağı, hindistan cevizi, safran, sardunya ile harika bir kokuya sahip. Guerlain Vetiver , ağaçlı ve fresh bir koku. Portakal, bergamot, limon, karabiber, hindistan cevizi, vetiver ağacının kökleri, tütün, tonga baklası notalarını barındırıyor. Ve nefis bir kokuya sahip. Acqua Di Parma Colonia, içerisinde limon, bergamot, portakal, mandalina, greyfurt, neroli, biberiye, gül, vetiver, paçuli, beyaz misk, amber, incir çiçeği, yasemin, karanfil tomurcuğu bulunuyor. Hugo Boss Just Different, nane yaprakları, fesleğen, frezya, cashmeran notaları ile yaratılmış, yaratıcı ve sosyal beylerin kokusu. Aslında gittiğiniz her yerde ilham dağıtmak için serin ve canlı bir koku. Tom Ford Men Noir, aromatik kokusuyla aklı baştan alan, baharatlı notalarıyla duyuları kışkırtan, üst notalarda bergamot, mine çiçeği, kimyon, kırmızı biber notaları ile baş döndüren bir parfüm. YSL L’Homme Intense, bergamot, limon, beyaz biber, menekşe yaprağı, portakal çiçeği ve sedir ağacı ile odunsu ve amberimsi bir koku. Ve gerçekten çok etkileyici bir erkek parfümü.

        Diğer Yazılar