Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        66. Emmy Ödül Töreni, kırmızı halıdan geçen yıldızların ihtişamına tanık oldu. Televizyon dünyasının ve Hollywood’un en güzel kadınları, birbirinden şık kıyafetleri ile ödül törenine renk kattılar. İşte Emmy Ödül Töreni’nin en şık kadınları.

        Kristen Wiig beyaz ve satenin asaletini yansıtan Vera Wang tasarımı ile, sadeliği ve asaleti bir araya getiren tarzıyla, kırmızı halının en şık kadınlarından biriydi. Kerry Washington “orange is a new black” trendini net şekilde görebildiğimiz taş detaylı Prada elbiseyi çok iyi taşıyordu. Michelle Dockery mavi, pastel pembe ve yeşilin en güzel tonunun hakim olduğu Rosie Assoulin tasarımı bir elbise seçmişti bu gece için. Ve gecenin en alımlı bayanlarından biriydi.

        Julia Louis-Dreyfus’un Carolina Herrera imzalı kırmızı elbisesi, ekranlardaki iddiasını destekler nitelikte idi. Dreyfus’un saç ve makyajı da, elbisesi ile son derece uyumluydu. Laverne Cox, duruşuyla, kıyafeti ile, saç ve aksesuarları ile, kırmızı halının en iddialı isimlerinden biriydi. Cox bu özel gece için, Marc Bouwer tasarımı beyaz bir elbise tercih etmişti. Julia Roberts’ın tercihi ise Elie Saab Couture’dan yana idi. İşlemeli, göğüs dekolteli elbisesi özellikle saç rengi ile harika bir uyum içerisindeydi. Claire Danes kırmızı halı için kırmızı renk tercih eden bir başka ünlü isimdi. Dantelin hakim olduğu kırmızı Givenchy tasarımı ile göz alıcıydı.

        Lizzy Caplan, Donna Karan Atelier imzalı, cut-out siyah elbisesi ve elbise ile uyumlu aksesuarları ile şahane görünüyordu. Gwen Stefani benim ödül gecesinde en beğendiğim isim oldu. Kıyafeti, rengi, makyajı muhteşemdi. Metalik ve göğüs detaylı Versace kıyafeti ile göz kamaştırıyordu. Kiernan Shipka kuşkusuz gecenin hem en şık hem de en sevimli ismiydi. Shipka kırmızı halıdan Antonio Berardi de imzalı, gri ve taş detaylı bir elbise ile geçti.

        Diğer Yazılar