Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eller, özellikle bakımlı eller kadınlar için de erkekler için de son derece önemli. Kışın sert etkileri kadar, yazın güneşten de oldukça etkilenen elleriniz için bakım yapabileceğiniz, aynı zamanda nemlendirme, yenileme gibi birkaç özelliği bir arada sunan, en iyi kremleri sizler için seçtim.

        Elizabeth Arden Eight Hour, içeriğindeki petrolatum ( saf vazelin) yatıştırıcı ve nemlendirici etkisinden dolayı cilde yoğun nemlendirme sağlar. Cildi nemlendirir, rahatlatır ve korur. Lancome Nutrix Royal Mains, lipideum, e vitamini ve biyotin içeren formülü sayesinde, elleri yoğun bir şekilde besler ve nemlendirir. Rahatlık ve tazelik hissi sunar. Tırnakları ve katikülleri güçlendirir. The Body Shop Wild Rose, yağlı hissi bırakmayan hafif formülüyle ekstra nemlendirici bir yapıya sahiptir. SPF 15 korumasıyla güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korur. Ürün, soya yağı ve Gana’dan shea yağı içermektedir.

        Nivea Age Defying, ellerin genç kalmasını sağlayan, Q10 enerji kompleksi ile, cilde derinlemesine nüfus ederek, cildin kendini yenilemesini sağlar. Yaşlanma belirtilerinin görünümü gözle görülür derecede azalır. Clinique Deep Comfort, elleri 12 saat boyunca nemli ve yumuşak tutar. Zengin, besleyici içerikli krem cildin nem bariyerini çevresel zararlı etkenlere karşı korur. Tırnak ve tırnak eti bakımı yapar. Clarins Hand and Nail Treatment, tüm cilt tipleri için uygun olan el ve tırnak bakım kremidir. Yumuşatır, korur, nemlendirir, lekeleri azaltır ve cilt dokusunu güçlendirir.

        La Prairie Cellular, hücresel bakım yaparak, cildi onararak nemlendirir. Pigmentasyon ve yaş lekelerini azaltır. Cildi, rüzgar ve güneşin sebep olduğu kurumadan korur. Sisley Sisleya Soin Des Mains Global Anti-Age, yaşa bağlı oluşan lekeleri yok etmeye yardımcı ürün sıkılaştırıcı, nemlendirici, besleyici, koruyucu bir el bakımıdır. Biotherm Biomains, Ellerde kahverengi leke oluşumunu ve yaşlanma etkilerini geciktiren SPF 8 güneş koruma faktörlü koruyucu el bakımıdır. E Vitamini ve Plankton termal özü cildi korur. La Mer Hand Treatment, elleri yatıştırır, korur, en kuru elleri dahi iyileştirir. İçerisinde deniz yosunları cilde nem sağlar ve tutar, ellerin daha genç görünmesine ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur.

        Diğer Yazılar