Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihte örneği görülmemiş şekilde Lig TV yönetmeni deplasman takımı hocasını (Aykut Kocaman) tam 35 kez ekrana verdi. Fenerbahçe’nin hocası (Dick Advocaat) ise sadece 3 kez kadraja girdi. Yani herkes; Lig TV’nin yönetmenine kadar herkes biliyor ki Dick gitti, Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin yeni hocası. Şimdi bunu Lig TV’nin yönetmenine kadar herkes bilirken Fenerli futbolcuların da bilmemesi mümkün değil.

        Dün Roman Neustadter resmen Konya’nın 12. oyuncusu gibi oynadı. Ama 72. dakikada Sow’un skoru 3-2’ye getiren golüne kadar Hasan Ali-Ozan Tufan-Alper Potuk sahada yoktu. Mehmet Topal tarihi dibini yaşadı. Aslen Van der Wiel ve Aatif dışında oynamaya çalışan kimse yoktu. Bir de girdikten sonra oyuna hareket getiren Volkan Şen.. Son 15 dakikadaki baskı dönemi dışında bu kadar ‘yok’ isme karşı Konya’nın galibiyeti gayet normal. Riad Bajic son derece şık bir organizasyon golü ile takımını öne geçirdi ve o golün benzerini 2. yarıda Ömer Ali’ye attırdılar. Kocaman’ı ve öğrencilerini tebrik ederim. 2. gol ise Ozan ve Topal hatası artı Roman ikramı sonrası geldi. Fenerbahçe maçlarında her hafta aynı şeyi yazıyorduk, diyorduk ki “Ellerinden geleni yapıyorlar ama kaliteleri yetmiyor.” Ama dün ellerinden geleni yapmadılar. Birkaçı dışında son 15 dakikaya kadar adeta sahada yoktular. Eh o zaman mağlubiyet normal. Fenerli oyuncular kupa maçlarında konsantre, lig maçlarında sallantıda gidecekler belli ki.

        Bize de bu maçların analizini yapmaya çalışmak düşecek. Şanssız bir şekilde düşen ve çok ağır bir sakatlık yaşayan Fernandao’ya geçmiş olsun diyorum.

        ALİ KOÇ

        “Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon...” Bu tezahürat, taraftarın başkanını çoktan seçtiğini gösterir.

        VOLKAN ŞEN

        Aslında her arkadaşının döküldüğü günde oyuna hareket getirdi. İyi de oynadı. Ama bitiriciliği sıfır. Bu kadar bitiriciliği sıfır hücum oyuncusu bu özelliğini geliştiremezse Fener’de de kalamaz

        Diğer Yazılar