Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aziz Yıldırım artık devrinin geçtiğini, F.Bahçe’ye bir şey katamayacağını, bu büyük potansiyeli yönetmekte eksik kaldığını anlamasına anlıyor da bir türlü gitmiyor; biraz bırakmıyorlar, biraz da “Gidersem ne yaparım?” diye düşünüyor.

        Heyhat artık sadece tribünde değil, genel kurul salonunda bile terk edilmiş olan Aziz Bey en son “körler sağırlar birbirlerini ağırlar” başlıklı divan toplantısında “Seneye buraya şampiyon başkan olarak geleceğim, söz veriyorum” demiş.

        Nihayet ve nihayet onca kibrin, onca burnu büyüklüğün içinde “Spor kulübü olarak başarılıyız ama futbol kulübü olarak başarısızız, bunun da en büyük nedeni F.Bahçe yönetim kuruludur” diyerek yarım ağız bir özeleştiri de yapmış.

        Bana göre F.Bahçe’ye yapacak tek hizmeti bırakmak olur da madem “1 yıl daha devam edeceğim” diyor kendisine son tavsiyemi de vereyim: Aziz Bey; istiyorsun ki, kongre karşısına yine şampiyon olarak çıkayım, bir daha aday olayım. O zaman:

        1- Hücum mantaliteli hoca bulacaksın. ‘Nakıs’larla işin olmasın.

        2- Dün de gördün, senin takımına hücumcu en az 1 bek; 2 yetenekli merkez orta saha, çalım atabilen kanat forveti ve muhakkak çok kaliteli bir bitirici lazım.

        3- Birinci sınıf kaleci gerek. Bu 3 maddeyi hayata geçiremeyeceksen, çimleri yenileyemeyeceksen, hiç boşuna ümitlenmeyiniz. Daha da önemlisi seneye Yusuf-Metin ikilisinden mütevellit MHK ile sezona başlamamayı sağlamalısınız. Ben naçizane son tavsiyelerimi vereyim de gerisini siz bilirsiniz.

        ★ ★ ★

        Maça gelirsek... Rize 66. dakikada maçı kazanabilecek pozisyonda Kweuke ile Fabiano’yu geçemeyince momentum yeniden Fener’e döndü. Hücum kalitesi görece düşük olan F.Bahçe dün de ligin en zayıf takımına karşı karambol ile ve ancak rakip eksildikten sonra kazanabildi. Haftaya Beşiktaş ile oynanacak maçtan sonra kupada Başakşehir rövanşı ve olursa kupa finali ile F.Bahçeli oyuncuların büyük çoğunluğu ligi kapatırmış gibi görünüyor.

        MOUSSA SOW

        İyi oynamadı. Ama hep oyunda. Golleri ile maçı çözen isimdi.

        ŞENER ÖZBAYRAKLI

        Son 3 maçta 4. bireysel hatası. Sadece Yasin gole çeviremedi, diğer 3’ü gol oldu.

        Diğer Yazılar