Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 12 Ocak'ta açıkça ve üstüne basa basa dedi ki:

        • Bir rakibimiz bizim haklı taleplerimize karşın şeffaflıktan falan bahsederek laf göndermeleri yapıyor; onlar şeffaf değil asıl.

        • Bir rakibimiz de sırtını devlete (aslen bir bakanlığa) bağlamış; bizim gözümüz yok ama kendi haklı taleplerimizi ilettikçe onlarla doğrudan ilgili olmayan konularda dahi TFF'yi baskı altına almaya yönelik açıklamalar yapıyor.

        • Federasyon da baskı altında. Daha evvel bizim onay aldığımız bir başvurunun hemen aynısı 2 farklı başvuruyu oyalıyorlar.

        • TFF'nin bir çok isminin ne tür baskılar altında olduğunu görüyoruz. Ama aynı TFF'de bilgi sızdıran bir klik var. Bu klik; biz A başvurusu yaptığımızda "embedded medyası"na (A başvurusu yapılamaz çünkü..) ; B başvurusu yaptığımızda (B başvurusu şundan olmaz..) şeklinde haber sızdırıyor.

        Açıklamalar çok net. Özeti de bu: "Bir bakanlık ve ona ait 2 medya grubu biz ne yaparsak yapalım önümüze zorluk çıkartıyorlar."

        ☆☆

        Bu açıklamadan 2 gün sonra tüm kulüp başkanları Nihat Özdemir de yanlarında olduğu halde Cumhurbaşkanı'nın karşısına çıktı. Nihat Özdemir'den de öğrendik ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaseti karıştırmayın. Sorunlarınızı içinizde çözün" diyor. Harika.. Tam beklenen açıklama.. Nitekim Nihat Özdemir de "Kurullara karışamam. Kendi incelemelerini yapıyorlar." dedi.

        İşte artık hem Nihat Özdemir'in hem de diğer yönetim kurulu üyelerinin üzerinden taaa siyasetin en tepesinden "bizi karıştırmayın" mesajı ile yük kalkmış olmalı.

        Bundan sonra iş lisans kurulunda. Bakalım futbolun kurulları mı olacaklar bir bakanlığın emir erleri mi?

        Nihat Özdemir'e de son kez sesleniyorum: Başkanlık koltuğuna otur artık. Eski dönemden kalan; bir klik'in adamı; bir takım embedded isimlerin tümünü temizlemezsen senin başını yerler.

        Diğer Yazılar