Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bu satırların yazarının fikri belli. "Biz spor kulübüyüz" lafı güzel olsa da hayatta bir karşılığı yok. Ayrıca tam olarak 'ayranı yok içmeye tahterevanla gider hacetlenmeye' durumu. Borç içinde yüzerken bir kez daha borçlanıp bu branşlara para ayırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. O yüzden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadın futbol branşı kurmalarına şiddetle karşıydım.

        Hatta ve hatta F.Bahçe'nin kadın basketbol, erkek voleybol ve masa tenisi gibi branşlarının kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Gelir getiren tek branş futbol, ve futbolun parası başka yere aktarılamaz düşüncesindeydim. Hala da aynı düşüncedeyim. Lakin Filenin Sultanları'nın zafer smaçlarının, sadece rakip takımı değil taliban zihniyetli gemi azıya almış arsızlaşmış bir güruhu da rahatsız ettiğini gördüm. Bu rahatsızlıktan da oldukça mutlu oldum. Türkiye bir kadın voleybol ülkesidir. Bu gerçek başarı; hem federasyonun büyük başarısı hem de istikrarla bu spora yatırım yapan Vakıfbank başta Ziraat Bankası ve Eczacıbaşı gibi şirketlere aittir. Fenerbahçe, bu branşa yıllardır yatırım yapan kulüptür. Bilhassa Acıbadem sponsorluğu zamanı hedef de çıta da inanılmaz derecede büyümüştür. Bu branşta artık geri dönülmez noktadayız. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

        Şimdi "futbol dışı branşlara para harcamayın kardeşim" diyen bendeniz F.Bahçe ve G.Saray'a sesleniyorum ve diyorum ki bu taliban zihniyetli kafalara bir tek voleybol smacı yetmez. Bir de şöyle helalinden sağlam bir şut da gerek. O yüzden kadın futbol şubenizi kurun kardeşim. Siz yola çıkın, gereken mali desteği verecek sponsor olmayan-olamayan şirket utansın.

        Diğer Yazılar