Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı dediğine göre mutlaka doğrudur bir ‘azgın azınlık’ vardır herhalde bu ülkede bir yerlerde. Bunlar ne yaparlar, nasıl azarlar, azınca nargile kafeye filan giderler mi hiç bilemiyorum. Bu azgınları bulmak girişiminiz olursa size yardımcı olmak için şunu öneririm: Aleyna Tilki’nin mayolu fotoğraflarına bakıp da bundan bahsederken ‘cesur bikini’ kavramını kullananları bulursanız bilin ki azgın denilenler onlar olmalı bence.

        ***

        Dediğim gibi Cumhurbaşkanı boşuna konuşmaz. Eğer azgın azınlık diyorsa bunlar artık bir beka sorunu da olmaya yaklaşmış olmalılar.

        Ancak ben bugün bir başka azınlıktan bahsetmeliyim. Ben bu azgınları yakından tanımıyorum ama ben ‘azamayan azınlığın’ olduğunu çok iyi biliyorum.

        Babam ve ben bu azınlığın bir parçasıyız.

        Bizler sadece çay içerek mutlu olamıyoruz. Keyifle rakı da içmeye bayılırız. Babamda sürekli olarak, bende de arada bir, tütün mutluluğumuz da var. Kadınların bulunmadığı ortamlardan hiç hoşlanmayız. Sadece erkeklerin bulunduğu yerler bize özellikle itici gelir. Erkeklerin ancak kadınların sağlayabileceği terbiye edici tavır eğitimine ihtiyaçları olduğunu biliriz.Ben bunu özelikle havuz başıortamlarında müşahedeettim, kadınlar kendilerine kınayarak bakarken bile o şekilde ayı gibi davranabilen erkeklerin bir de kadınların olmadığı ortamda ne halde olabileceğini bir düşünün derim ben. Herhalde o havuz deve güreşi meydan savaşının yapıldığı barbarlar alanına dönüşürdü.

        REKLAM

        ***

        Şimdi bakıyorum da Ekrem İmamoğlu’nun da katkısıyla biz azamayan azınlığın İstanbul’da gelecekte pek mutlu olması ihtimali pek yok gibi. Ne yapalım mutlu, istediğimiz gibi yaşayabilmek için kim seçilirse seçilsin İstanbul'u terk edipİzmir’e mi göç edelim yani.

        Ben başkan adaylarından kenevir bahçeleri kurulması ve o bahçeden alınan ürünlerin satılacağı dükkanlar hakkında görüşlerini duyacağımı beklerken, dahası o dükkanlarda San Francisco'daolduğu gibi kenevirli poğaça satılıp satılmayacağı hakkında fikirlerini duyacağımı umarken bir de baktım belediye tesislerinde içki içilmesi ve kadın erkek havuz kullanımı konusunda birbirine yakın görüşler savunan iki aday var ortada. Bu da biz azınlığı gayet tabii ki daha da mutsuz yapıyor.

        REKLAM

        ***

        İmamoğlu’nun muhafazakar kesiminde oylarını alması gerektiğini tabii ki biliyorum. Ancak abartılı muhafazakarlığın hayatta zaten zor bulunan neşeyi de ortadan kaldırdığını ve her insanın kontrollü, dengeli dekadanlığa da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değil bu toplumda. Azınlık olabiliriz ama bu sayımızın az olduğu anlamına gelmez. Belki her şey güzel olacaktır ama rakı fiyatları bu kadar yüksekken belediye tesislerinde düşük fiyatlı rakı servisi başlatılmazsa bunun nasıl olacağı da pek net değil açıkçası. Yavaş yavaş İzmir yolu gözüküyor bize galiba, hem Yılmaz Özdil’in bana orada rakı ısmarlama sözü de var, bunu deniz kenarında bir belediye tesisi varsa orada yaparsak, özellikle sevinirim.

        Diğer Yazılar