Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüzyılımızda seksin ne yönde evrileceğini incelemeden önce seks nedir basit tanımı üzerinde anlaşmamız gerekiyor. Çünkü gördüm ki neyin erotik, seksi olduğu hakkında bir ortak tanım üzerine anlaşma sağlanması mümkün değil. Bu bir noktaya kadar normal çünkü herkesin zevki keyfi kendine değil mi... Tabii ki öyle ama insan bana çıkıp da Youtube'da hiç seks yok derse o zaman ben ciddi bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu anlıyorum.

        Açıkça söyleyeyim ben en keyifli seksüel görüntüleri Youtube ekranlarında görüyorum. Orada seks var mı ki diye soranların seks denilince sadece misyoner pozisyonda yapılmakta olan cinsel birleşmeyi anladıkları anlaşılıyor.

        Bunlardan sadece bizde yok tabii, ayrıca bence Apple şirketinin kurucusu Steve Jobs'un da seks anlayışı bizimkilerin kısıtlı anlayışıyla aynı. Çünkü Jobs, tablet yayınlarında seks olmayacak diye bir ilke koydu, bu tuhaf püritanizmine rağmen iPad'lerin açılış sayfalarına Youtube aplikasyonları da koydu. Bu bir çelişki mi? Eğer seksi sadece cinsel birleşme olarak alırsamız değil tabii ama Youtube gibi dünyada var olabilen bütün fetişlere ait görüntülerin bol olduğu bir kanalı seks içermiyor diye iPad'inize de koyabilirsiniz ve bunda anormal bir durum görmeyebilirsiniz.

        Aplikasyonu iPad'lerle birlikte verilen Youtube uygulamasının bulunduğu mecrada Steve Jobs app. dükkânına koyacağı her uygulamanın içeriğini sıkıca inceletiyor ve bazılarını çıplaklık var diye yasaklayabiliyor. Ama o arada aramasını bilenler her türlü fetişi Youtube'dan rahatlıkla bulabiliyor ve de izliyorlar.

        Ve size bir haber, iPad aplikasyonları içinde foot fetish aplikasyonu bile var. Bu da app.store'dan alınabiliyor ama zahmet edip bence almayın çünkü içeriği çok zayıf, hiç değmez. Steve Jobs fetişleri seks saymadığı için onu da yasaklamıyor.

        Bu arada, son New York Mag sayısı yasal olanla olmayan arasında çok ince bir çizgide oynamış ve internette seks sayısı yapmış. Sayfalarında bir çok 14 yaşındaki kızın fotoğrafı var. Madem toplumun ahlâkını koruyacak, asıl bunun satışını neden durdurmaz Steve Jobs bu da meçhul.

        Bu kızların bütün fotoğrafları son derece itici ve gayriestetikti bana göre, bunu da bilin.

        Bu arada, 21. yüzyılda seksin ne yöne gideceğinin işaretini bir süre önce Wallpaper adlı dergi vermişti. Aynı konuya adadığı sayısında Wallpaper çağımızda fetişistik seksin ön plana çıkacağını ve fetişlerle ilgili her türlü eşyanın popüler olacağını söyledi. Zaten Youtube da bu amaca hizmet ediyor. Benim butik seks olarak nitelendirdiğim her türlü fetişi orada bulmanız mümkün. İyi ki Steve Jobs'un seks anlayışı 19. yüzyılda kalmış ki buna da yasaklar koymaya çalışmıyor.

        Yeni ergenlere de haber: Playboy aplikasyonu da iPad'de artık.

        Diğer Yazılar