Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞTA Amerika olmak üzere tüm dünyada merakla beklenen bir spor olayıdır her yıl şubat ayında gerçekleşen “Super Bowl” finalleri. Amerikan Futbol Ligi’nin şampiyonunun belli olacağı bu karşılaşmanın kendisi kadar gündemi meşgul eden bir diğer tarafı da, maçın devre arasında hangi ünlü sanatçının sahneye çıkacağıdır. Ve tabii bu sanatçının hangi parçasını nasıl bir şovla seslendireceği…

        Uzun zamandır 2018 Super Bowl finalinde Pink’in sahne alacağına ve listeleri altüst eden parçası “What about us”ı seslendireceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Geçen hafta yapılan Justin Timberlake’in sahne alacağı açıklamasıysa gündeme bomba gibi düştü. Zira Rolling Stones, Paul McCartney, Madonna, Bruce Springsteen, Tom Petty, Heartbreakers, U2, Lady Gaga, Coldplay, Beyonce, Katy Perry ve Bruno Mars gibi sanatçı ve grupların sahne aldığı Super Bowl finalinde Justin Timberlake ikinci kez sahneye çıkmış olacak.

        14 yıl önce Janet Jackson’la aynı sahneyi paylaşmıştı sanatçı. Her sene “yılın en çok izlenen müzik olayı” olan Super Bowl finalinde Timberlake’in son hiti “Filthy”yi seslendireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Yapay zekâ ile robot teknolojileri kullanılarak çekilen klibiyle bile yeterince olay yaratan “Filthy” parçasının sıra dışı şovunun, bugüne kadarki Super Bowl finalleri arasında yeni bir izlenme rekoruna imza atacağı tahmin ediliyor.

        ************

        ŞEHRE YEPYENİ BİR ASYALI GELİYOR

        RAFFLES İstanbul’un son genel müdürü Christian Hirt göreve geldiğinden beri oteli pastanesiyle, SPA’sıyla, brunch’ıyla, barıyla ve restoranlarıyla, sadece konaklamanın değil, sosyal yaşamın da merkezi haline getirmek için ciddi adımlar atıyor.

        Şu sıralar Hirt, İstanbul’un yeme-içme dünyasına yepyeni bir “Asyalı” katmak için hummalı bir çalışma içinde.

        Adı ISOKYO! İstanbul’un “İs”i ile Tokyo’nun “okyo”sunu birleştirerek koymuş restoranın adını.

        Mönüsü İstanbul’dan Tokyo’ya uzanan geniş Asya coğrafyasında bulunan lezzetlerden oluşacakmış. Adını öğrenemedim ama hem uluslararası hem de Asya mutfakları konusunda deneyime sahip ünlü bir şef restoranın başına geçmeye hazırlanıyormuş.

        Açılışı şubat ayında gerçekleşecek restoran şimdiden yeme-içme dünyasında farklı heyecan yaratmaya başladı bile.

        ************

        ALIŞTIK

        - Bir WhatsApp grubunda mesajlaşırken orada olup bitenin dedikodusunu başka bir WhatsApp muhabbetinde yapanlara…

        - Kerimcan Durmaz’ın sıkça kullandığı ‘çıkın çıkın gelin’ , ‘dont yani’ ve ‘tikel’ gibi kelimeleri normal hayatta kullanmaya başlayanlara…

        - Komşu masada kulaklık takıp ekrana dalmış iş arkadaşına sesini duyuramayınca kalem, kâğıt fırlatanlara…

        Diğer Yazılar