Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Cildim çok kurudu ve kuruluktan ötürü kırışmaya başladı. Nasıl bir bakım uygulamamı önerirsiniz? Suzan D./Ankara

        3 YAPRAK marul, 3 yaprak maydanoz, 4 damla lavanta ve 3 yemek kaşığı iyi zeytinyağını blender’dan geçirin. Her akşam bu karışımla cildinize masaj yapın. Bu formülden düzenli olarak yararlanın. Cildinizin toparlanmasını sağlayacaktır.

        Saçlarınız ısırgan otuyla güçlensin

        - Çok ince telli saçlara nasıl bir bakım uygulanmalı? Sinem Y./Konya

        1 KAHVE fincanı hintyağını saç diplerinize sürün. Başınızı nemli sıcak havluyla sarın. Yarım saat sonra yıkanın. Isırgan otunu çay gibi demleyip son durulama suyunuza ekleyin.

        Sararan tırnaklara greyfurt

        - Tırnaklarım çok sarardı. Bu kötü görüntüyü koyu renk ojeyle kapatmaya çalışıyorum. Sararmanın önüne geçmek için ne yapabilirim? Esra Y./Bolu

        TIRNAKLARINIZI greyfurt kabuklarıyla ovun. Ardından eşit miktarda limon suyu ile oksijenli suyu karıştırıp tırnaklarınızı bu suyun içinde bekletin. Bu formülden düzenli olarak yararlanın.

        Ağız kokusunu tarçınla giderin

        - Ağız kokusuyla başım dertte. Beni çok utandıran bu sorundan kurtulmanın yolu nedir? Sevinç G./Manisa

        DİŞLERİNİZDE iltihaplanma ya da midenizde bir sorun olabilir. Öncelikle doktora gidip sorununuzun nedenini öğrenmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 1 çubuk tarçın ile 1 tatlı kaşığı karanfili 4 dakika boyunca 1 su bardağı suyun içinde kaynatın. Bu karışımdan ağız çalkalama suyu olarak yararlanın. Sık sık nane ve kakule çiğnemeyi de ihmal etmeyin.

        Diğer Yazılar