Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Düzenli olarak manikür yaptırsam da tırnaklarımda batıklar var. Batıklardan kurtulmanın yolu nedir? Elif Y./Eskişehir

        1 tas ılık suya 1 adet E vitamini ampulü, 1 adet D vitamini ampulü ve 1 tatlı kaşığı bademyağı ekleyin. Tırnaklarınızı, her gün 15 dakika boyunca bu suyun içinde bekletin. Sorununuz kısa zamanda çözülecektir.

        Saçlarınız adaçayıyla canlansın

        - Sürekli fön çektirmekten ve boya yaptırmaktan saçlarım çok yıprandı. Saç tellerim çok zayıf ve ince. Ayrıca, saçım kırıklarla dolu. Kuaförümde bakım yaptırıyorum. Evde uygulayacağım doğal bir bakım kürünüz var mı? Sezen B./ Ankara

        HAFTADA 1-2 akşam, 1 olgun muz, 2 çorba kaşığı bal, 1 çorba kaşığı adaçayı yağı ve yarım kahve fincanı zeytinyağını karıştırın. Bunu saç diplerinizden uçlarına doğru sürün. Başınıza bir poşet geçirin ve sabaha kadar böyle kalın. Sabah saçlarınızı sulandırılmış bir şampuanla yıkayın.

        Çatlakların ilacı HAVUÇ YAĞI

        - Karın bölgemde ve bacaklarımda hamilelik dönemimden kalma çatlaklar var. Beni çok rahatsız eden bu kötü görüntüyü yok etmenin bir yolu var mıdır? Melike D./Manisa

        EŞİT miktarda havuç yağı, fındık yağı, bademyağı ve limon suyunu iyice karıştırın. Her gün sorunlu bölgelerinize bu karışımı sürün. Bu karışım, çatlaklarınızın tam olarak yok olmasını sağlayamasa da hafiflemesine yardımcı olacaktır.

        Diğer Yazılar