Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Yakında tatile çıkacağım. Tatil öncesinde cildimdeki ölü deriyi atmak istiyorum. Bunu nasıl sağlarım? Mine B./Ankara

        100 gram kesilmiş sütün içine 3 çorba kaşığı öğütülmüş ceviz katın. İyice karıştırdıktan sonra cildinize sürüp 5 dakika bekletin. Ardından da ovarak çıkarın ve cildinizi bol suyla yıkayın. Son olarak, cildinize, cilt tipinize uygun bir krem sürün. Size peeling yerine geçen bu formülden haftada 2 kez yararlanmanızı tavsiye ederim.

        Kuruyan saçlarınız soyayla canlansın

        - Saçlarım kuruluktan süpürge gibi oldu. Sağlıklı bir görünüm kazanmaları için ne yapabilirim? Neslihan T./İstanbul

        1’ER çorba kaşığı susam yağı, zeytinyağı ve soya yağıyla 2 kaşık yoğurdu karıştırın. Karışımı masaj yaparak saç diplerinize sürün. Haftada 2 kez uygulayın.

        BU KARIŞIM ENERJİNİZİ YÜKSELTECEK

        - Son günlerde enerjim çok düşük. Hiçbir şey yapacak halim yok, çok bitkinim. Bana enerji depolamamı sağlayacak bir reçete verir misiniz? Merve D./Antalya

        1 tutam marul, 1 salatalık, 1 avokado, 1 kereviz, bir limonun suyu ve 1 bardak suyu blender’dan geçirin. Güne bu karışımı içerek başlamayı alışkanlık haline getirin. Bu sayede enerjiniz kısa zamanda yükselecek, kendinizi zinde hissedeceksiniz.

        Ayaklarınız yumuşacık olsun

        - Ayaklarımın yumuşacık olmasını sağlayacak bir formülünüz var mı? Meral Y./İzmir

        5 adet aspirini dövüp ezdikten sonra 1 kahve fincanı vazelin, yarım limonun suyu ve 10 damla okaliptüs yağıyla iyice karıştırın. Bu karışımı ayaklarınıza sürüp 30 dakika bekletin. Bu formülü düzenli olarak uygulayın.

        Diğer Yazılar