Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ■ YAZA formda girmek için 2 aydır diyet yapıyorum. İdeal kiloma inmeyi başardım ancak basen bölgemde hâlâ fazlalık ve sarkma var. Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? Mine S./Bursa

        KULLANDIĞINIZ vücut kreminin içine yarım limonun suyuyla birlikte 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 10 damla nane yağı katın. Sıkılaştırıcı ve yağ yakıcı etkisi olan bu kremden her gün sabah-akşam özellikle bel ve bacak bölgeniz için yararlanabilirsiniz.

        Toksinlerden havuçla arının

        ■ Toksinlerden arınmamı sağlayacak bitkisel bir reçeteniz var mı? Neşe G./Burdur

        2 adet yeşil elma, 1 adet havuç ve kabuklarıyla birlikte 1’er adet limon ve portakalı meyve sıkacağından geçirin. Bu karışıma 1 çay kaşığı zeytinyağı ya da kabak çekirdeği yağı ekleyin. Her akşam yatmadan önce karışımdan 1 bardak için. Bu özel karışım toksinlerden arınmak için birebirdir.

        Terleyen yüzlere salatalık

        ■ Yüzüm çok terliyor. Bu sorunu aşmamı sağlayacak bir formülünüz var mı? Semiha D./Çanakkale

        YARIM limonun suyunu 2 çorba kaşığı fıstık yağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı şeker, 1 adet salatalığın suyu ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırın. Bu karışımı pamuk yardımıyla kompres yaparak yüzünüze sürün. Cildiniz suyu emdikçe işlemi tekrarlayın. 1 saat içinde tüm karışımı yüzünüze sürün. Bu formülden gün aşırı yararlanabilirsiniz.

        Diğer Yazılar