Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SU içmeyi pek sevmiyorum. Vücudumun su ihtiyacını karşılamak için ne yapabilirim? Zeynep A./Balıkesir

        SEVMESENİZ bile kendinizi su içmeye zorlamalısınız. Ayrıca, 500 gram keçi yoğurdunun içine dört adet salatalık rendeleyin. Ayrıca bir diş sarmısak ve bir tıtam dereotu katın. Bu karışımı her gün tüketirseniz, vücudunuzun su eksikliğinin giderilmesine yardımcı olacaktır.

        YUMURTALI gençlik iksiri

        60 yaşındayım. Bana cildimin beslenmesini ve diri görünmesini sağlayacak antioksidan bir maske tarifi verir misiniz? Melahat H./İzmir

        BİR yemek kaşığı kefir, bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı ve bir yumurtanın sarısını karıştırın. Bu karışımı tüm cildinize maske gibi yayın. Yarım saat beklettikten sonra da süt banyosu yapın. Haftada 2 kez uygulayabileceğiniz bu formül cildinizde gençlik iksiri etkisi yaratacaktır.

        Kelliğe meydan okuyun

        SAÇLARIM çok dökülüyor. Ailemde çok fazla kel var. Genetik yatkınlık da oluduğu için kel kalmaktan çok korkuyorum. Bunun önüne geçmek için ne yapabilirim? Gökhan D./İstanbul

        İKİ yemek kaşığı kepek ununu 2 litre suyun içinde pişirip demlenmeye bırakın. Birkaç saat dinlendirdikten sonra bu karışımı saç diplerinize sürün. Bu formülü her akşam yatmadan önce uygulamanızı öneririm.

        Diğer Yazılar