Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNEŞ cildimde lekelenmeye yol açtı. Güneş lekelerinden kurtulmanın yolu nedir? Naz D./İzmir

        1’ER tatlı kaşığı taze limon suyu ve balı alabildiği kadar nişadırla karıştırıp boza haline getirin. Karışımı her gün lekeli bölgelere krem gibi sürün. Evden çıkarken güneşten koruyucu krem kullanmayı da ihmal etmeyin.

        Cildinize zeytinyağıyla PARLAKLIK KATIN

        CİLDİM çok mat. Pırıl pırıl bir görüntüye kavuşması için ne yapabilirim? Esra Y./Antalya

        YARIM marulu, 1 çorba kaşığı limon suyuyla birlikte blender’dan geçirin. Ardından da 1’er çorba kaşığı pirinç nişastası ve zeytinyağıyla karıştırın. Bu karışımı temizken cildinize sürüp yaklaşık 20 dakika bekletin. Bol suyla yıkayıp çıkardıktan sonra cilt tipinize uygun bir krem sürün. Bu formülden haftada 2 kez yararlanmanızı öneririm.

        Parfümünüzü KENDİNİZ HAZIRLAYIN

        KENDİ parfümümü evde kendim hazırlamak istiyorum. Lavanta kokusunu çok seviyorum. Bana lavanta aromalı bir parfüm tarifi verir misiniz? Ayşegül M./Balıkesir

        200 GRAM saf su, 25 gram alkol ve 1 tutam lavantayı karıştırın. Bu karışımı bir cam şişenin içine koyun. Soğuttuktan sonra içine 3 damla lavanta çiçeği yağı katın. Parfümünüz kullanıma hazırdır.

        Gözenekleriniz gül yaprağıyla sıkılaşsın

        GÖZENEKLERİMİN sıkılaşması için ne yapmalıyım? Pınar K./Manisa

        3 ADET kırmızı gül yaprağını 1 hafta boyunca 1 litre limon sirkesinin içinde bekletin. 1 haftanın sonunda süzün ve cildinize pamuk yardımıyla sürün. Bu formülden her akşam yatmadan önce yararlanmalısınız.

        Diğer Yazılar