Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YÜZÜM çok kurudu. Sürekli bakım kremi sürüyorum ama yeterince nemlenmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Pelin B./Adana

        ÖNCELİKLE bol su için ve belirli aralıklarla yüz masajı yaptırın. Ayrıca 1 dilim kavunu ezin. Suyuna kâğıt peçete bastırın ve bu peçeteyi yüzünüzde bekletin. Kuruyunca başka bir peçeteyi kavun suyuna batırıp işlemi yineleyin. Bu formülden her gün yararlanın. Cildiniz kısa zamanda canlanacaktır. Cilt tipinize uygun yağ bazlı günlük krem de kullanmalısınız.

        Midenizdeki şişkinliği dereotuyla giderin

        SON günlerde midem hep şiş, gaz problemi yaşıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Derdime derman olarak bitkisel bir reçeteniz var mı? Yasemin A./İstanbul

        1 tutam dereotunu çay gibi demleyip süzün. Günde 3 defa bu çaydan için. Arada sırada tuzsuz leblebi yemek de midenizin rahatlamasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bol bol rezene çayı içmeli ve hazmı zor gıdalardan uzak durmalısınız.

        Kakaolu ve cevizli karışımla bronzlaşın

        1 aydır tatil yapıyorum. Çok bilinçli bir şekilde güneşlendim. Tenimin rengi sağlıklı bir biçimde döndü. Artık bronzlaşmak istiyorum. Bana bir bronzlaştırıcı tarifi verir misiniz? Nermin D./Antalya

        3 yemek kaşığı bademyağı, 3 yemek kaşığı ceviz yağı, 2 yemek kaşığı kakaoyağı ve 1 limonun suyunu karıştırın. Güneşe çıkmadan önce bu karışımı vücudunuza sürün. Teniniz zaten renk almış olsa bile güneşin çok yoğun olduğu saatlerde güneşlenmeyin.

        Diğer Yazılar