Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAZ başından beri tatil yapıyorum. Yüzümde yer yer güneş lekeleri oluştu. Bu lekeleri yok etmek için ne yapabilirim? Selen D./Antalya

        1 yumurtanın sarısını, 1 çay kaşığı tarçınla karıştırın. Karışımı haftada 2 kez 20 dakikalık kürler halinde yüzünüze uygulayın. Dışarı çıkarken mutlaka güneşten koruyucu krem kullanın.

        Metabolizmanızı ananasla hızlandırın

        BİR süredir zayıflamaya çalışıyor, diyet ve düzenli olarak spor yapııyorum. Ancak metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Hızlandırmanın bir yolu var mı? Gökçe i./istanbul

        EĞER metabolizmanız yavaş çalışıyorsa yağ yakmakta zorlanırsınız. Bu durumun önüne geçmek için 1 ananası soyup dilimleyin. Ardından da biraz nane, ceviz yağı, bademyağı ve 1 adet kabuğu soyulmuş limonla birlikte blender’dan geçirin. İsteğe göre bal ilave ederek buzdolabında saklayın. Sabah-akşam tok karnına bu karışımdan 1’er bardak için.

        Güçsüz düşen tırnakların ilacı kabak çekirdeği

        Tırnaklarım çok güçsüz düştü, sürekli kırılıyorlar. güçlenmeleri için ne yapabilirim? Canan B./Ankara

        YARIM limonun suyunu, 1 tatlı kaşığı kabakçekirdeği yağı ve 1 çay kaşığı şap tozuyla karıştırın. Tırnaklarınızı bu karışımın içinde 20 dakika bekletin. Bu formülden her gün yararlanmanızı tavsiye ederim.

        Diğer Yazılar