Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYAKLARIMIN yumuşacık olmasını istiyorum. Bunu sağlamak için ne yapabilirim? Neslihan U./Balıkesir

        5 adet aspirini dövüp ezdikten sonra 1 kahve fincanı vazelin, yarım limonun suyu ve 10 damla okaliptüs yağıyla iyice karıştırın. Bu karışımı ayaklarınıza sürüp 30 dakika bekletin. Formülden her gün yararlanabilirsiniz.

        Karın ağrısının ilacı zeytinyağı masajı

        SON günlerde çok sık karnım ağrıyor. Gittiğim doktor herhangi bir sağlık problemim olmadığını, ağrılarımın psikolojik olduğunu söyledi. Bu sorunu yaşadığımda yararlanabileceğim bir formülünüz var mı? Nurcan B./Adana

        KÜÇÜK bir kâsenin içine 1 çay bardağı sıcak su, 1 tatlı kaşığı tuz ve 2 damla zeytinyağı koyun. Ilınınca sırt üstü yatın ve bu karışımdan yararlanarak karnınıza dairesel hareketlerle masaj yapın. Ağrı kısa sürede geçecektir.

        Göz çevrenize balla bakım yapın

        GÖZ altlarımda hissedilir bir kırışma oluştu. Nasıl bir bakım uygulamamı tavsiye edersiniz? Sezen S./Manisa

        1’ER çay kaşığı arı sütü, bal ve zeytinyağını karıştırın. Bu karışımı temizken göz çevrenize sürüp yaklaşık 20 dakika bekletin. Arada masaj uygulayın. Ardından da yüzünüzü yıkayın. Bu formülden her gün yararlanabilirsiniz.

        Tırnak yiyenlere limonlu reçete

        TIRNAKLARIMI yiyiyorum. Manikür yaptırmak ve oje sürmek işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Sevinç T./Ankara

        BİR şişenin içine 1 limonun suyuyla birlikte 1’er çorba kaşığı bademyağı ve ananas suyu doldurun. 1 E vitamini ampulünü kırıp ilave edin. Tırnaklarınıza sık sık bu karışımla masaj uygulayın.

        Diğer Yazılar