Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dirseklerim karardı. Nasıl bir bakım uygulamamı önerirsiniz? Melike U./ Eskişehir

        1 kahve fincanı deniz tuzu ve 1 kahve fincanı susam yağına hepsinden 1’er tatlı kaşığı olmak üzere portakal yağı, okaliptüs yağı ve şeftali yağı ekleyin. Ardından 1 limonun kabuklarını rendeleyip karışıma katın. Elde ettiğiniz doğal peeling’i haftada 2 kez dirseklerinize uygulayın. Ayrıca her gün dirseklerinizi limonla ovup susam yağıyla yumuşatın.

        Ağız kokusuna tarçınlı çözüm

        Ağız kokusuyla başım dertte. Diş doktoruna gittim ama sorunumu bir türlü çözemedim. Çok utanıyorum. Bu sorunu nasıl aşarım? Tülay S./Balıkesir

        750 gram suya 2 çubuk tarçın katın. İçine 1 çorba kaşığı da karanfil ekleyin ve bu karışımı su 500 grama inene kadar kaynatın. Ardından da çay gibi demleyip süzün. Her akşam dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bu suyla çalkalayın. Kullandıktan sonra soğuk bir yerde saklayın.

        Kaşlarınızı fındıkla besleyin

        Son zamanlarda kaşlarım ve kirpiklerim çok dökülüyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kaşlarımı ve kirpiklerimi gürleştirmek için ne yapabilirim? Özlem Y./ İstanbul

        1 adet fındığı teflon tavada kavurun. Ilıkken kaşlarınıza sürün. Daha sonra 1 tutam okaliptüsü çay gibi demleyip süzün. Ardından bununla kaşlarınıza kompres yapın. Aynı işlemi sık sık tekrarlayın. Bu etkili formülden kirpiklerinizin gürleşmesi için de yararlanabilirsiniz.

        Diğer Yazılar