Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BANA yüzüme uygulayabileceğim doğal bir maske tarifi verir misiniz? Neslihan Ş./Antalya

        1 adet haşlanmış patatesi ezdikten sonra 1 çorba kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırın. Karışımı yüzünüze sürün. 10-15 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. Bu formülden haftada 1 kez yararlanabilirsiniz.

        Ev usulü peeling

        VÜCUDUMA peeling yapmak için kullanabileceğim bir tarifiniz varsa paylaşır mısınız? Zeynep B./İstanbul

        1 kahve fincanı kahverengi pirinç, 1 kahve fincanı çekilmiş kırmızı mercimek, 1 kahve fincanı kil, 1 kahve fincanı vücut kremi ve 1 tatlı kaşığı lavanta yağını, tüm malzemeler boza kıvamına gelinceye kadar suyla karıştırın. Banyoda bu karışımla ovarak vücudunuza peeling uygulayabilirsiniz.

        Bronzlaştıran karışım

        1 aydır tatil yapıyorum. Koruyucu krem kullanarak güneşlendim, tenimin rengi sağlıklı bir şekilde döndü. Artık biraz bronzlaşmak istiyorum. Bana amacıma uygun bir krem tarifi verir misiniz? Zeynep K./Muğla

        1’ER çorba kaşığı bergamut yağı, zeytinyağı, bademyağı, çay ağacı yağı ve havuç yağını karıştırıp cam bir şişenin içine koyun. Güneşe çıktığınızda bu karışımı kullanarak bronzlaşabilirsiniz. Teninizin renk almış olmasına rağmen çok yoğun olduğu saatlerde güneşten kaçınmanızı öneririm.

        Diğer Yazılar