Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CİLDİM çok kurudu ve kuruluktan ötürü kırışmaya başladı. Nasıl bir bakım uygulamam girekiyor? Nazlı B./İzmir

        3 yaprak marul, 3 yaprak maydanoz, 4 damla lavanta ve 3 yemek kaşığı iyi zeytinyağını blender’dan geçirin. Her akşam bu karışımla cildinize masaj yapın. Bu formülden düzenli olarak yararlanın. Cildinizin toparlanmasını sağlayacaktır.

        Bacaklarınıza portakalla peeling yapın

        BACAKLARIMIN pürüzsüz görünmesini istiyorum. Bunu sağlamak için peeling yapmak istiyorum. Bana yol gösterir misiniz? Serap N./İstanbul

        2 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı ince portakal kabuğu rendesi, 1 çorba kaşığı tozşeker ve 2 çorba kaşığı sütü karıştırın. Bu karışımı dikkatlice bacaklarınıza yayın. 5 dakika beklettikten sonra da ovarak çıkarın.

        Yüzünüz elma suyuyla canlansın

        ÇOK yoğun bir tempoda çalışıyorum. Sürekli stresli ve yorgunum. Bu durum yüzümde de soluk bir ifade oluşmasına yol açıyor. Canlı ve dinç görünmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz? Ceren T./İstanbul

        1’ER tatlı kaşığı bal, taze sıkılmış elma suyu, salatalık suyu ve zeytinyağını, 1 çorba kaşığı beyaz kille iyice karıştırın. Bu karışımı temizken cildinize sürün ve yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. Ardından da cilt tipinize uygun bir nemlendirici krem sürün. Bu formülü haftada 1 kez uygulamanızı tavsiye ederim. Yüzünüz kısa zamanda renklenecektir.

        Sivilcelerinizi üzüm sirkesiyle kurutun

        Sivilcelerimle başım dertte. Onlardan kurtulmak için ne yapabilirim? Nur B./Ankara

        1’ER tatlı kaşığ şap tozu, kırmızı üzüm sirkesi ve madensuyunu karıştırın. Bu karışımı pamuk yardımıyla cildinize yayın. Ardından yarım patatesi rendeleyip suyunu çıkarın. Bu suyu sivilcelerinize sürüp sabaha kadar bekletin. Her gün uygulamanızı tavsiye ederim.

        Diğer Yazılar