Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TENİM pütür pütür. Bu durum beni çok üzüyor. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ne yapmamı tavsiye edersiniz? Merve A./İstanbul

        1 kâse öğütülmüş nohut, 1 kâse kil, 2 çorba kaşığı mercimek, 4 çorba kaşığı zeytinyağı ve çok az suyu karıştırıp cildinize sürün. 5 dakika beklettikten sonra ovarak çıkarın. Ardından da bir cilt bakım kremi sürün. Bu formülü ayda 2 kez uygulayın.

        Mide bulantısına karşı zencefil

        4.5 aylık hamileyim. Son günlerde çok bulantım oluyor. Doktorumun tavsiyelerine uyuyorum. Siz de bana bulantımın geçmesine yardımcı olacak bitkisel bir formül verir misiniz? Nur S./Adana

        ÖNCELİKLE doktorunuzun söylediklerine harfi harfine uymayı sürdürün. Ayrıca 1 tutam taze zencefili soyup rendeledikten sonra 2 su bardağı kadar suyun içinde 5 dakika kaynatın. Her gün sabah-akşam, bu karışımı balla tatlandırıp için. Bu formül, mide bulantısına karşı birebirdir.

        Sivilcelerinizi patatesle yok edin

        YÜZÜMDE çok fazla sivilce var. Onları nasıl kurutabilirim? Canan T./ Eskişehir

        YEDİKLERİNİZE dikkat edin. Kuruyemişlerden ve asitli içeceklerden uzak durmaya özen gösterin. Ayrıca 1 adet patatesi rendeleyip suyunu sıkın. Bu suyun içine 1 tatlı kaşığı bal katın. Her akşam yatmadan önce bu karışımı sivilcelerinize sürün. Yıkamadan yatın. Formülden, sivilceleriniz kuruyana kadar haftada 5 kez yararlanmanızı tavsiye ederim.

        Elmalı nemlendirici

        BOYNUMDAKİ kuruluğu giderecek bir maskeniz var mı? Selen K./Bursa

        YARIM adet elmayı 1 çorba kaşığı krema ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp robottan geçirin. Bu karışımı krem gibi yüzünüze ve boynunuza sürüp 20 dakika bekletin. Ardından cildinizi yıkayın. Bu formülden haftada 3 kez yararlanmanızı tavsiye ederim.

        Diğer Yazılar