Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÇLARIM sürekli fön çektirdiğim için çok yıprandı ve kırıldı. Sağlıklı bir görüntü kazanmaları için ne yapmamı tavsiye edersiniz? Selen U./İstanbul

        1’ER çorba kaşığı lavanta yağı, defne yağı, menekşe yağı ve saf zeytinyağını, 1’er çay kaşığı kekik yağı, çam terebentin ve çörekotu yağıyla karıştırın. Saç diplerinize masaj yaparak sürün. 2 saat bekletip saçlarınızı yıkayın. Bu formülden haftada 1 kez yararlanmalısınız.

        Migren ağrılarına papatyalı karışım

        MİGRENİM var ve son günlerde çok ağrı çekiyorum. Ne yapmalıyım? Müzeyyen S./İstanbul

        EŞİT miktarda nane yağı, pelesenk yağı, papatya yağı, lavanta yağı ve birkaç tutam kekiği karıştırın. Migreniniz tuttuğunda bu karışımla şakaklarınıza masaj yapın. Baş ağrısına karşı etkilidir.

        KURUYAN CİLTLERE ÖZEL MASKE

        CİLDİM çok kuru. Nasıl bir bakım uygulamalıyım? Suzan Y./Kayseri

        YARIM paket yaş mayayı suyun içinde eritin. 1 kahve fincanı süt ve alabildiği kadar un ekleyin. Karışımdan hamur hazırlayın. Üzerini örtüp kabarmasını bekleyin. 4 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 kahve fincanı tahini karıştırın. Hazırladığınız hamuru karışıma batırın. Hamuru maske halinde yüzünüze yayıp 25 dakika bekletin. Formülü haftada 3 kez uygulayın.

        DİŞLERE NANELİ BAKIM

        DİŞLERİMİ zarar vermeden beyazlatacak bir formülünüz var mı?

        1’ER çay kaşığı karbonat ve beyaz kili, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş toz naneyle karıştırın. Dişlerinizi bu karışımla fırçalayın.

        Diğer Yazılar