Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EL tırnaklarımda yol yol çizgiler var. Bunları nasıl yok edebilirim? Ceren M./Samsun

        1 çorba kaşığı bademyağı, 1 çay kaşığı tuz ve yarım limonun suyunu iyice karıştırın. Bu karışımı her gün tırnaklarınıza sürün. Ayrıca E vitamini almayı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

        DÖKÜLEN SAÇLARA LAVANTA

        SAÇLARIM son günlerde çok dökülüyor. Nasıl bir bakım uygulamamı tavsiye edersiniz? Selma T./İstanbul

        1’ER çorba kaşığı ısırgan otu, lavanta ve adaçayını 300 gram suyun içinde 8 dakika kaynatın. Ilınınca süzün. Bu karışımı 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı, 1 çay kaşığı ısırgan yağı ve yarım çay kaşığı kekik yağıyla birlikte blender’dan geçirin. Saç derinize iyice fırçaladıktan sonra lapa halini alan bu karışımı sürün ve başınızı bir streç filmle sarın. 2 saat bu şekilde bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Formülden haftada 2 kez yararlanın.

        HASSAS CİLTLERE ÖZEL MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

        HASSAS bir cildim var, makyajımı çıkarırken tahriş olabiliyor. Bana cildimi koruyarak temizleyecek doğal bir makyaj temizleyicisi tarifi verir misiniz? Neslihan Y./Bursa

        YARIM salatalığı rendeleyip 1 çay bardağı sütün içine katın. Bu karışıma 1 tatlı kaşığı da bademyağı ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra cam bir şişenin için koyun. Bu karışımı buzdolabında muhafaza edin. Kullanacağınız zamanlarda buzdolabından çıkarıp makyajınızı temizleyin. 5 günde bir tazesini hazırlamanızı öneririm.

        Diğer Yazılar