Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÇLARIM çok dökülüyor. Bu durum beni çok üzüyor ve korkutuyor. Saçlarımın canlanması ve sağlık kazanması için nasıl bir yöntem uygulamalıyım? Neslihan B./Çanakkale

        1 KAHVE fincanı mayonez, yarım adet ezilmiş avokado ve 2 çorba kaşığı balı karıştırın. Bu karışımı saçlarınızın diplerinden uçlarına doğru yayın. Saçlarınızı nemli ılık havluyla sarın ve yaklaşık 30 dakika bu şekilde kalın. Ardından da yıkanın. Bu formülden haftada 1 kez yararlanmanızı öneririm. Sorununuz geçmezse mutlaka doktora gidin.

        Selülite bu çayla meydan okuyun

        SELÜLİTLERI azaltan bir formülünüz var mı? Merve S./Burdur

        1’ER adet limonu ve yeşil elmayı 4’e bölüp 1’er tatlı kaşığı tane karabiber, tane yenibahar, karanfil ve 2 adet çubuk tarçınla birlikte 3 litre suyun içine atıp kaynatın. Gün boyunca bu çayı tüketin.

        Çatlaklara portakal yağıyla savaş açın

        7 aydır diyet yapıyorum. Çok kilo verdim ama düzenli olarak spor yapamadığım için basen bölgemde çatlaklar oluştu. Beni çok üzen bu kötü görüntüden kurtulmak için ne yapabilirim? Yeşim Ö./Eskişehir Eşit miktarda portakal yağı, lavanta yağı, adaçayı, tarçın yağı, susam yağı ve 1 limonun suyunu karıştırın. Bu karşımı bir şişeye yerleştirin ve cildinize bu karşımla her gün masaj yapın. Karışım bittikçe tazesini hazırlayın.

        AYAK AĞRISINI LİMONLA DİNDİRİN

        SON günlerde ayaklarım çok ağrıyor ve şişiyor. Sürekli organizasyonlara katılmak ve ayakta durmak ayaklarımı çok yordu. Nasıl bir bakım uygulamalıyım? Yasemin M./İstanbul

        HER akşam ayaklarınızı 15 dakika ılık tuzlu suda bekletin. Ardından da soğuk suya tutun ve kurulayın. 500 gram zeytinyağı, 50 gram kafur, 15 adet toz haline gelmiş aspirin ve 6 adet limonun suyunu karıştırın. Bu karışımla her akşam ayaklarınıza masaj yapmak ağrınızın hafiflemesini sağlayacaktır.

        Diğer Yazılar