Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ yıla artık çok yaklaştık. Şunun şurasında 6 gün kaldı. Bazıları program yaptı ama çoğumuz hâlâ düşünüyoruz. Size biraz katkıda bulunmak için alternatif yerlere şöyle bir göz atmanızı tavsiye ederim. İster otel, ister restoran, zevkinize göre beğenin, seçin.

        Four Seasons

        İSTANBUL Boğazı’nın eşsiz manzarası ya da tarihin büyüleyici dokusu... Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak isteyenler için Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet keyifli bir program ve lezzetler hazırladı. Boğaz’ın atmosferinin Four Seasons’la buluştuğu Aqua Restaurant, beş bölümden oluşan mönüsü, yeni yıl temalı şık dekoru ve DJ performansı ile zenginleşen gecede, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet ise Savaş Aydemir ve deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı yılbaşı mönüsü zengin bir içerik sunuyor.

        The Grand Tarabya

        THE Grand Tarabya, yılbaşı için lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan alternatifler hazırladı. Bünyesindeki restoranlar ile özel gün kutlamaları için ideal bir ortam yaratan otel, The Brasserie Restaurant, Limani Balık ve Diba Bar’ın farklı konseptleriyle konuklarını ağırlayacak. Tarabya Koyu’nun özel balık restoranı Limani, canlı Yunan müzikleriyle konuklarını ağırlarken The Brasserie canlı nostaljik ve güncel müzik konseptiyle yeni yılı karşılayacak. The Grand Tarabya’nın ikinci katında yer alan Diba Bar ise DJ performansı eşliğinde renkli bir gece için misafirlerini bekliyor.

        10 Karaköy

        YENİ yılı 10 Karaköy A Morgans Original’de karşılamak isteyenler otelin tarihi atmosferinin tadını çıkarırken, Grand Officier Maitre Rotisseur unvanına sahip ünlü şef Rudolf Van Nunen’in hazırladığı sürpriz yeni yıl mönüsü ve canlı müzik 2015’in son gecesine en lezzetli vedayı vaat ediyor. 10 Karaköy A Morgans Original’in terasında yer alan ON10, güzel müzik ve kaliteli eğlence arayanların yeni yıl seçeneklerinden biri.

        Feriye Palace

        İSTANBUL’UN en özel adreslerinden biri olan Feriye, deneyimli turizm işletmecisi Göktuğ Özdemir tarafından devralındı. Bence yeni yılda İstanbul’un en sürpriz mekânlarından biri olarak sıkça karşımıza çıkacak. Tarihi dokusu, zengin mönüsü ve kusursuz manzarasıyla İstanbul’un en seçkin mekânlarından olan Feriye, 2016’yı lezzet ve eğlence dolu bir gece ile karşılayacak. Müzikseverlerin yakından tanıdığı ve takip ettiği Boygar Öğün, birbirinden güzel şarkılarını Feriye misafirleri için seslendirecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansı ile Feriye’de eğlence devam edecek.

        Le Baron

        ZORLU’NUN en yeni ve özel mekânı Le Baron, misafirlerini restoran, bar ve lounge olarak 3 farklı konseptte ağırlıyor. Geceye özel ‘dresscode’ belirleyerek yılbaşı ruhuna şıklık ve cazibe katan Le Baron’da yılbaşı mönüsüne zengin içecek çeşitleri eşlik ediyor.

        Wyndham Grand İstanbul

        ANADOLU yakasının en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, teras katında hizmet veren OUZO Roof Restaurant ve Kalamış Balo Salonu’nda gerçekleşecek iki özel etkinlikle misafirlerini ağırlayacak. Ouzo Roof Restaurant’ta Aslı Güral ve Grek müziğinin sevilen ismi Yorgo sahne alırken 14 dilde şarkı söyleyen Pınar Seli ise Kalamış Balo Salonu’nda sahne alacak.

        Cunda Fora

        YENİ yılın keyfini Cunda Adası’nda çıkarmak isteyenler için en ideal adres Cunda Fora Butik Otel. Büyük şehir karmaşasından uzaklaşmak isteyen misafirler için hazırlanan eğlenceli yılbaşı ortamıyla, küçük sürprizleri ve içinizi, dışınızı ısıtan şömineleriyle Cunda Fora, konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

        Mandarin Oriental Bodrum

        MANDARİN Oriental, Bodrum, yeni yıla şehrin stresinden uzakta, keyifli bir tatil ile girmeyi tercih edenlere özel bir program hazırladı. Misafirler, otele geldikleri anda odalarında makaron, çikolata, narlı lokum gibi özel lezzetlerle karşılanıyor. Konuklar 31 Aralık gecesi gala yemeğinin keyfini yaşarken bir yandan da Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars Band’in dinamik müzikleriyle eğlenceli dakikalar geçirecek.

        Lacivert

        BOĞAZ’IN en nadide köşesinde konumlanan Lacivert Restaurant, yılbaşına özel çok lezzetli bir mönü hazırladı. Lacivert’in executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı mönüdeki yemekler, gecenize ayrı bir lezzet katacak. Yılbaşının olmazsa olmazı olan hindi, yılbaşı gecesine özel Lacivert yorumuyla misafirlerine sunuluyor. Klasik iç pilav ve kestane püresi eşliğinde sunulan mürdüm erik soslu hindi rulosu, ana yemek olarak ağızlarda enfes tatlar bırakıyor.

        Da Mario Kalamış

        İTALYAN mutfağı tutkunlarının değişmez adresi Da Mario Kalamış, klasik ve bölgesel İtalyan yemeklerinden oluşan zengin mönüsüyle yılbaşı akşamında misafirlerini ağırlayacak. Da Mario Kalamış’ta akşam 19.30’da başlayacak DJ Burçin Ozan’ın performansı, gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.

        Diğer Yazılar