Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgililer Günü’nü tiye alan tüm reklamlara, caps’lere, sosyal medya paylaşımlarına rağmen özel bir gece geçirmek istiyorsanız işte size öneriler...

        Farklı paket seçenekleri

        DENİZ manzaralı odalar, Sevgililer Günü ikramları, The Brasserie’de canlı müzik eşliğinde sınırsız içkinin olduğu akşam yemeği... The Grand Tarabya Otel, Sevgililer Günü için farklı paketler hazırladı. The Brasserie’de akşam yemeği, oda ve suit odalarda 3 farklı konaklama veya Therapia SPA paket seçenekleri, 14 Şubat’ı daha özel kılacak. Odanızda Sevgililer Günü’ne özel kutlama pastası ve prosecco, çiftlere özel Therapia SPA’da Bali masajı ve gül yapraklarıyla süslenmiş jakuzi keyfi, The Brasserie’deyse 2 kişilik açık büfe kahvaltı ya da odanızda kahvaltı seçeneği yer alıyor.

        Yeni lezzetleri test etmek için

        TOPAĞACI’NIN yeni mekânı Grey Food&Drink, Sevgililer Günü’nde misafirlerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Dünya mutfağından lezzetli seçenekler sunan Grey, 14 Şubat’ta hem damaklarda hem de kalplerde iz bırakacak. Zengin yemek mönüsünün yanında dünyanın en seçkin şaraplarını göz alıcı sunumlarıyla birleştiren Grey, 14 Şubat’ı özel kılmak isteyen sevgililer için kapılarını sonuna kadar açıyor. İsterseniz Grey’in yeşillikler içindeki bahçesinde sevgilinizle keyifli vakit geçirin, isterseniz mekânın bir diğer bölümündeki beyaz örtülü masalarda daha romantik bir akşam yemeği yiyin. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansıyla mekâna farklı bir ambiyans katılıyor.

        Romantizm rüzgârları esecek

        LE Baron, yılın en özel günü için hazırladığı mönüsüyle lezzetli bir kutlama sunuyor. Sevdiğiniz ve sizin için en özel tatlarını sunan Le Baron’un başlangıç mönüsünde kuşkonmaz çorbası, mozzarella caprese, dinamit karides ve mini parmesan risotto var. Mekân, çilek sorbeyle geçiş yapacağınız ana yemek için 2 farklı alternatif sunuyor: Püre patates ve kuzu demi glass soslu kuzu incik veya sote ıspanak baby patates ve sebzeyle sunulan levrek ızgara. Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan sürprizse frambuaz ve gül aromalı kalpli pasta. Seçkin şarapların ve aşk şarkılarının eşlik edeceği gecede romantizm rüzgârları esecek.

        Sürprizlerle dolu brunch keyfi

        YILIN en romantik günü 14 Şubat’ı unutulmaz kılacak adreslerden biri de Raffles İstanbul Zorlu Center. Burada her şey romantik çiftlere göre hazırlanmış. Çiçekler ve köpüklü şarapla karşılanacağınız Rocca’da Sevgililer Günü yemeği, muhteşem İstanbul manzarasına hâkim oda ve süitlerde konaklama, açık büfe kahvaltı ve romantik ikramlar... Bu yıl pazar gününe denk gelen Sevgililer Günü, Raffles İstanbul’da ‘Havada Aşk Kokusu’ temalı pazar brunch’ıyla renkleniyor. Bu romantik pazar sabahında sevdiğinizle keyifli bir brunch yapmak isterseniz, 12.30’da başlayan ve romantik sürprizlerle zenginleşecek Raffles Brunch, sizi bekliyor.

        Cazip alternatifler

        FOUR Seasons Otelleri’nde Sevgililer Günü kutlamanız çok keyifli geçecek. Cazip konaklama paketiyle Sevgililer Günü’nü Four Seasons Bosphorus’ta unutulmaz bir hafta sonuna dönüştürebilirsiniz. Güne lezzetli bir brunch ya da rahatlatan bir bakımla devam etmek isterseniz paket kapsamınızı genişletebilirsiniz. Zengin bir kahvaltının ardından romantik bir akşam yemeği ya da Love Brunch ile başlayan keyifli bir güne Four Seasons Sultanahmet’in cazip alternatifleriyle ulaşabilirsiniz.

        Özel kutlama programı

        SAPANCA’DA bulunan Richmond Nua Wellness-SPA Sevgililer Günü için özel bir program hazırlamış. Superior odada 1 gece çift kişilik konaklama, limitsiz yerli içki ve canlı müzik eşliğinde 13 Şubat akşamı Sevgililer Günü gala yemeği, odaya sürpriz ikramlar, SPA girişi, 14 Şubat brunch’ı ve çikolata yapımı kursu size güzel bir hafta sonu yaşatabilir.

        Diğer Yazılar