Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM bu sene çok hareketli. Yıllar önce “Yabancı markalar kendini Türkiye’de yabancı hissediyor” diye bir yazı yazmıştım. “Artık yabancı markalara değil, yerli konseptlere ihtiyacımız var” demiştim. Öyle de oldu. Artık Billionaire yok. Nobu yok. Cipriani yok. Peki Bodrum Palmarina’da bu sene neler oluyor? Billionaire’in yerine Doğuş Grubu Anjelique’i açtı. Hemen yanında bulunan Cipriani’nin yerine Fenix geldi. Nobu’nun yerinde ise Zuma var. Nusr-Et ve Sait ise kaldıkları yerden aynen devam ediyorlar.

        Fenix, Bodrum’a demir attı

        FENIX Restaurant, Bodrum Palmarina’da yerini aldı. Zeynep Fadıllıoğlu, İstanbul Fenix’in ruhunu Bodrum’un eşsiz manzarası ve ruhuyla buluşturmayı başarmış. Bir kez daha kendisini tebrik ediyorum. Dekorasyon, atmosfer çok güzel. Özellikle bar ve lounge kısmını çok beğendim.

        Fenix Bodrum Palmarina’nın aşçısı Mert Şaran, Güney Amerika ve dünya mutfaklarını, modern tatları birleştirerek bir mönü oluşturmuş. Kaliteli yemek, iyi müzik ve şık ambiyansıyla Fenix, bu sezon Bodrum’un en gözde yerlerinden biri olacak.

        Anjelique, Billionaire’in yerine geldi

        İSTANBUL’UN en ünlü restoranı ve gece kulübü Anjelique, kaliteli eğlenceyi Bodrum’a taşıdı. İstanbul Anjelique’in işletmeciliğini yapan Yılmaz Paran da Bodrum’daki yerini aldı.

        800 kişilik kapasiteye sahip Anjelique Bodrum, geniş alanıyla yaz partilerinin yeni adresi olacak. Kapılarını saat 22.00’da açacak olan mekân 04.00’e kadar Bodrum gecelerinin nabzını tutacak. Müziklerini Resident DJ Ejup’a emanet eden Anjelique’te her perşembe akşamı DJ Murat Tokuz sahne alacak.

        Zuma’da akşam keyfi

        ZUMA, İzakaya dizaynından esinlenerek oluşturduğu şık dekorasyonu, geniş iç alanı ve terasıyla Bodrum’da yer bulan markalardan. Otantik Japon mutfağını modern yorumlarla birleştiren Zuma’da ‘sonsuzluk havuzu’nun keyfini çıkarmayı unutmayın. Mekân, hafta sonları konuk DJ’lerin performanslarına ve öğleden sonra başlayıp güneş batana kadar sürecek partilere ev sahipliği yapacak.

        Nusr-Et her zamanki gibi

        ET severler için özgün seçenekler yaratan Nusr- Et, Bodrum Palmarina açıldığı günden beri var olan mekânlardan biri. Servis kalitesi, lezzeti ve ahşap dekoru her zaman beğeni topladı. Bodrum’daki mekânı da İstanbul’u hiç aratmıyor. Kapıdaki yoğunluğuyla da hizmet kalitesiyle de her şeyi aynı.

        Sait artık klasik oldu

        BODRUM klasiği olan Sait benim de vazgeçemediğim yerlerden. Her şeyin en taze hallerini sunan Sait Balık, mevsimine göre deniz ürünlerini tercih ediyor. Herkesin damak tadına uygun 40 çeşit meze, taze ve organik otlarla hazırlanıyor.

        Diğer Yazılar