Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAZ sezonunda Yalıkavak Marina’da yerini alan Anjelique’te, Yunan asıllı ünlü sanatçı Antonis Remos sahneye çıktı. Her ne kadar zamanlama yanlış olsa da beklenenin üstünde iş yaptığını söyleyebilirim. Herkes bayramı beklediği için bayram öncesindeki hafta nispeten biraz sakin geçer. Antonis Remos da bayram öncesindeki haftada sahneye çıktı. Anjelique’te alışık olduğumuz düzenin dışında bir oturma düzeni yapmışlar. Girişte hemen sol tarafta bulunan yeri sahne yapmışlar. Oturma yerleri DJ kabininin önüne. Bütün localar sahneye bakıyor. Değişik bir düzen. Herkes locasına kurulup Remos’u bekledi. Yunanistan’da sabaha kadar muhteşem bir performans gösteren Remos Bodrum’da da aynı performansı sergiledi. İnanılmaz bir performans. Bizim sanatçılar gibi kapris yapmıyor. Yok iki saat söylerim, yok fazla kalmam gibi derdi yok. Müşteri gidiyor ama Remos’un umurunda değil, sabah 5 olmuş hâlâ sahnede. İnanılmaz iyi.

        SENEYE DE BEKLİYORUZ

        Bana göre Antonis Remos seneye sezonda da sahneye çıkarılmalı. Ortalama kişi başı 1.500 TL idi. Herkes çok memnun kaldı. Ben cumartesi gecesi gittim. Beni Zubizu’nun Genel Müdürü Hakan Kaplan davet etti. Kocaman bir loca yapmışlar. Ben, Sermet Severöz, Kenan Erçetingöz ve Mert Vidinli aynı locada oturduk. Gerçi program başladığında kimse oturmuyordu, herkes ayaktaydı.

        Salaş balıkçı Orkide

        BODRUM’DA hemen her yere giderim. Gölköy’deki Orkide Balık’ı da ilk keşfedenlerden biriyim. Uzun zamandır gitmek için fırsat bulamıyordum. Salaş, güzel bir yere gidelim diye düşünürken Orkide’de karar kıldık. Gölköy’ün hemen içinde, arkasında 18 odalı bir otelleri var. Gündüz aile plajı, akşam ise balıkçı oluyor. Benim sevdiğim mekânlar arasında yer alıyor. Ahmet kardeşim bu işi öğrenmiş. Mezeler, ara sıcaklar şahane, balıkların hepsi taze. Deniz kenarında bir masada oturduk, ilk olarak mezeler geldi. Sonra ara sıcaklar. Hepsi çok lezzetliydi. Gerçekten özlediğim bir yer. Bu sene Bodrum’da herkes tatsız bir yaz geçirdi, kimsenin kimseden bir farkı yok. Allah’tan bayram geliyor. Şimdiden herkes program yapmış. Bayramda her yer dolu. Otel rezervasyonları sayesinde anlıyorum. Çünkü 9 günlük tatilde yapılacak başka bir şey yok. Bodrum’un çok kalabalık olacağı kesin. Sonunda mekân sahiplerinin yüzü biraz gülecek.

        İdmanları artırdı

        VICTORIA’S Secret’ın deneyimli meleklerinden Adriana Lima, firmanın ünlü Fashion Show defilesinden üç ay önce yeni bir antrenman programına başladığını açıkladı. Gerçek bir spor tutkunu olarak tanınan Brezilyalı model, defileye hazırlanırken günde çift idman yapıyor. Kick-boks ve pilates yapan 35 yaşındaki iki çocuk annesi Lima, bu yılki organizasyonda Alessandra Ambrosio’yla birlikte özel bir şova imza atacak.

        Diğer Yazılar