Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ yıla artık çok yaklaştık. Keyifler büyük oranda kaçık olsa da yeni yıla yeni umutlarla girmekte fayda var diye düşünenlerdenim. Oteller ve mekânlar bize bu yeni başlangıçta yardımcı olabilecek, kaçık olan keyifleri bir nebze olsun yerine getirebilecek yegâne çıkış noktaları. Size biraz katkıda bulunmak için alternatiflere göz atmanızı tavsiye ederim. Sağlık, mutluluk ve sevgi dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...

        Şıklığın ve kalitenin adresi

        İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası ve ışıl ışıl atmosferi yeni yılınızı da aydınlatacak. Yeni yılı sevdikleriyle birlikte karşılamak isteyenler için Four Seasons Hotel Bosphorus birbirinden keyifli program ve lezzetler hazırladı. Aqua Restaurant’ın leziz mönüsü, yeni yıl temalı şık dekoru ve DJ performansı ile zenginleşen gecede, ayrıcalıklı bir kutlama isteyenlere zarafet ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

        Yeni yılda 80’lere yolculuk

        Swissotel The Bosphorus, yeni yılı 80’ler konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor. Müzikleri, ikramları ve dekorasyonuyla Cafe Swiss sizi harika bir zaman yolculuğuna çıkarırken, aynı zamanda bu eşi benzeri olmayan dönemi aynı heyecanla yeniden yaşamanızı sağlayacak. O günleri özleyenler için çok ideal bir program diyebilirim.

        Divan İstanbul’un ayrıcalıkları

        Birbirinden seçkin otelleri bünyesinde bulunduran Divan Grubu’nun amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, Osmanlı misafirperverliğini lüks tasarım anlayışı ve eşsiz bir yorumla sunuyor. Divan İstanbul, konuklarını yılbaşı gecesinde en favori lezzet durağı olan Divan Lokanta’da ağırlayacak. Özel hazırlanan gala yemeğine eşlik edecek canlı piyano ve vokal eşliğinde Latin Jazz Duo’nun yanı sıra, gece yarısından sonra başlayan DJ performansı 2017’ye renkli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

        Yeni yılı Boğaz’da karşılayın

        Gitmekten keyif aldığım adresler arasında yer alan Feriye Palace, ödüllü şef Aydın Demir’in özel yılbaşı mönüsü ve eğlence severlerin yakından tanıdığı ünlü DJ’ler David Şaboy ve Mert Levent’in performanslarıyla renkli bir gece yaşatacak. Avokadolu somon tartardan balkabaklı ravyoliye damak zevkinize göre tercih edebileceğiniz ızgara bonfile, deniz levreği veya fırınlanmış hindi rulosu, üç farklı tatlı seçeneğiyle sunulacak.

        Grey’de yılbaşı eğlencesi

        Şık dekorasyonu ve birbirinden özel lezzetleriyle açıldığı günden beri popülaritesini koruyan Grey Food&Drink, Topağacı’nda Nişantaşı eğlencelerinin en özel adresi olarak 31 Aralık gecesinde de misafirlerini ağırlıyor. Şef Asım Yıldız’ın geceye özel hazırladığı mönü ve DJ performansı ile sabaha dek sürecek eğlenceye ister fine-dining restoranda başlayıp barda devam edin, isterseniz de ışıltısıyla göz kamaştıran barda en özel kokteyllerle yeni yıl coşkusuna katılın.

        Günay Restaurant

        Gazino kültürünün son mirasçısı, İstanbul eğlence dünyasının kalbinin attığı kült mekân Günay Restaurant, ağırladığı dünyaca ünlü yerli ve yabancı yıldızlarla en iyilerin sahnesi olmaya devam ediyor. Ebru Gündeş’in sahnede olacağı yeni yıl kutlamasının tadına doyum olmayacaktır eminim.

        Etiler Sahne İstanbul

        Saatler yeni yıla yaklaşırken, eğlencenin nabzı Etiler Sahne İstanbul’da doruğa çıkacak. Açıldığı ilk günden beri sahnesi hiç boş kalmayan Sahne İstanbul, gece hayatının sıkı takipçilerinin Etiler’deki vazgeçilmez cazibe merkezi olup çıktı. 31 Aralık gecesi sevilen şarkılarıyla Demet Akalın sahnede olacak.

        Diğer Yazılar