Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şişli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini “Bendeki Sen” sergisinde buluşturdu. Serginin açılışında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sergide fotoğrafları bulunan işadamı Mustafa Koç, işletmeci Metin Fadıllıoğlu, modacı Atıl Kutoğlu hazır bulundu. Sergi, Mustafa Koç, Cem Boyner, Cem Hakko, Mustafa Sarıgül, Serdar Bilgili, Alinur Velidedeoğlu, Tarkan, Kenan İmirzalıoğlu, Tan Sağtürk, Tarık Akan, Ferzan Özpetek, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Ferit Baltacıoğlu, İlhan Erşahin, Mercan Dede gibi isimlerin dünyanın çeşitli ülkelerinde çektikleri kadın fotoğraflarından oluşuyor. Bir hafta boyunca Abdi İpekçi Caddesi’nde sergilenecek olan sergiden elde edilen gelir Mor Çatı Vakfı’na bağışlanacak. Elde edilecek gelir, Kadın Sığınma Evi için kullanılacak.

        İKONCANIN kankaları gelmedi

        Eda Taşpınar, Deniz Berdan gibi medyanın sayesinde şöhret olarak bu şöhreti de nakite çevirenlerden birisi olan Ivana Sert, hatırlarsanız Sex And The City filmindeki güzellere tasarım da yapmıştı. Geçtiğimiz yaz Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kendisine bir mağaza açan Sert, Nişantaşı’nda da bir mağaza açtı. Sert, adını taşıyan ilk mağazası Ivana Sert Icon Store’u 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Nişantaşı’nda açtı. Havanın karlı olması nedeniyle de açılışa fazla ilgi olmadı. Özellikle de rakip kankaları diğer ikoncanlar Eda Taşpınar ile Deniz Berdan açılışta yoktu. Ya da Ivana’nın rakipleri oldukları için davetli değillerdi. Ivana’nın kankası Patricia Field, bu açılış için yurtdışından geldi.

        GEZİ yenilendi

        Otomotiv ve inşaat sektörünün yanı sıra otel turizminde de var olmayı hedefleyen işadamı Ertuğrul Atay eşi Zerrin Hanım ve oğulları Can Atay ile bu hayallerini Taksim Gezi Hotel Bosphorus’u hayata geçirerek gerçekleştirdi. Atay Turizm olarak 2008 yılından bu yana büyük bir özveriyle çalışarak tarihi dokusunu bozmadan ama bir o kadar da modern bir dekorasyona sahip otel geçtiğimiz gece verilen bir davetle misafirlerine kapılarını açtı. Muhteşem İstanbul Boğazı’nın manzarasını misafirlerin ayaklarına getiren otel ayrıca, müşterilerine SPA hizmeti de sunarken otelin en önemli özelliği çevreyi korumak amacıyla karbon salınımını azaltan sistemler kullanılarak inşa edilmesi.

        10 KADINA 10 ÖDÜL

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm Türkiye’de kutlanırken, aynı anda Nişantaşı Sofa Otel’de de mini bir davetle kutlandı. Cilt bakımı ve güzellik markası OHT Peptide yöneticileri Özlem, Korhan Acar kardeşler bu özel güne ev sahipliği yaptı. Günün konsepti olan genç kalmak ve sağlıklı yaşamak adı altında 10 kadına ödül verildi. Ödülleri gecenin sunuculuğunu yapan Erkan Özerman dağıttı.

        Diğer Yazılar