Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARALIK 2009'da Paris'te Antakyalı İbrahim Bitargil'le evlenen Rezzan Benardete, bu evliliğini 1.5 yıl sonra bitirmişti. Uzun süre gönlü boş olan Rezzan Benardete, avukat Münci İnci'nin oğlu olan Euro Message ve Related Grup CEO'su Altuğ İnci ile birlikteydi. Görünen o ki Rezzan Hanım ile Altuğ İnci'nin ilişkisi bitmiş. Çünkü Rezzan Hanım, Billionaire'deki partiye yanında ismini söylemediği başka bir erkekle geldi. Rezzan Hanım'ın yakınlarından araştırdım. Lakin kendisi bu konularda çok ketum olduğu için hiç kimse erkek arkadaşının ismini bilmiyordu.

        Eşten organize PARTİ

        TORBA Grand Yazıcı Otel'de oğullarıyla birlikte tatil yapan Murat-Beyza Aslan çifti, geçtiğimiz hafta sonu dostlarıyla birlikte mini bir kutlama yaptı. Beyza Aslan, eşinin doğum günü sebebiyle Torba Grand Yazıcı'nın eğlence müdürlüğünü yapan Cihan Şensözlü'yle birlikte sürpriz bir yaş günü partisi hazırladı. Beyza Hanım Bodrum'da tatil yapan dostlarını da davet ettiği doğum günü organizasyonunda eşine güzel bir 35 yaş pastası hazırlatmış. Doğum günü pastası da 10 kişilik dansçı kızların eşliğinde gelmiş. Kızlar pasta kesiminden sonra da Murat Aslan için dans şovu sergilemişler.

        Balayı için Bali’ye uçtular

        İSTANBUL cemiyetinin tanınmış çifti Ahmet-Canan Kadıoğlu'nun oğulları Doruk ile Ayşe-Ferda Alpaslan çiftinin kızları Sandra, Çubuklu 29'da evlendiler. Bu düğün töreni de kaderin yazgısının değişmeyeceğini kanıtlayan düğünlerden birisi. Yıllar önce tanıştıktan sonra damat Doruk Bey'in kuzeninin düğününde tekrar tesadüfen karşılaşarak aşkları bacayı saran gençler geçtiğimiz sene aile arasında düzenlenen minik bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını atmıştı. Birçok ünlü ismin katıldığı düğün töreninde taze gelin Kevaza tasarımı Beymen gelinliği tercih ederken taze damat da damatlığını Beymen'den seçmiş. Eğlenceli bir düğün töreni sonrası taze evliler balayı için Bali'ye uçtular.

        Bitez’de yeni adres

        BODRUM'UN en serin deniz suyuna sahip Bitez’de geçtiğimiz hafta büyük bir davetle Ramada Resort Bodrum açıldı. Yalnız otel deniz kenarında değil. Sadece havuzlu, vadi ve koy manzaralı. Otel yaz-kış açık olacağı için de SPA’sı çok iddialı. Otelin açılışına birçok ünlü isim katıldı. Açılış gecesinde de sahneye ünlü sanatçı Enrico Macias çıktı. Gelen davetliler Enrico Macias'ın romantik şarkılarıyla dans edip eğlendiler.

        Diğer Yazılar