Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk evliliğini Albert Aroyo ile yapan ve bu evliliğinden Alex adında bir oğlu olan sosyetik güzel Yeşim Karakazan, 2009 yılında ikinci evliliğini Türkiye'nin zengin ve yardımsever kadınlarından merhum Semiha Şakir'in torunu Zeid Şakir ile yapmıştı. Mutlu bir evlilikleri olan çift geçtiğimiz yıl ekim ayında sessiz sedasız anlaşmazlıklar yüzünden boşanmışlardı. Duydum ki eski eşler boşandıktan dört ay sonra tekrar barışmış. Tekrar birlikte tekrar yaşamaya başlayan Zeid Şakir ve Yeşim Karakazan şu sıralarçok mutluymuş. Hatta yakın çevrelerinden duyduğuma göre eski eşler yakın zamanda ikinci kez nikâh masasına oturabilirmiş.

        "MUTLULUĞU YAKALADIM"

        Yaklaşık dört aydır Musa Aytun ile aşk yaşayan Sinem Yıldırım, yakın arkadaşı Mehmet Davran’ın işlettiği Limoncello'da geçtiğimiz hafta başlayan Türkçe müzik gecesinde bir hayli eğlenmiş. Yakınlarına, “Musa Aytun ile mutluluğu yakaladım” diyen Sinem Yıldırım, bir yandan televizyon programı çalışmalarını sürdürürken fırsat bulduğu her an sevgilisiyle vakit geçiriyormuş. Ne diyelim. Allah mutluluklarını daim etsin.

        Eğlenceli parti

        Palmali Şirketler Grubu’nun geçtiğimiz ay açtığı Palmarina Bodrum, maşallah aldı başını gidiyor. Her giden mekân hakkında methiyeler düzüyor. Yalıkavak, Palmarina Bodrum sayesinde bir hayli hareketlenmiş. Mekânın içinde açılan Billionaire Club, gündüz hizmet veren beach, Cipriani restoran ve balıkçı Sait her akşam doluyormuş. Geçtiğimiz akşam da Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un ev sahipliğini yaptığı Richie Rich partisi düzenlenmiş. Billionaire’deki gecede DJ İlker Evci misafirleri coşturmuş.

        Diğer Yazılar