Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünyaca ünlü jet-setter ve sosyal aktivist olarak bilinen 'Giving Back' adlı kitabın yazarı Meera Gandhi'nin Pera Palace Hotel'de yapılacak 27 Mart'taki kitap lansman partisi, yabancı ve Türk sosyetikleri bir araya getirecek. Credit Suisse yatırım bankasının Global Başkanı Vikram Gandhi'nin eşi olan film yapımcısı, diplomat, hayırsever, aynı zamanda üç çocuk annesi Meera Gandhi'nin Emre Ertürk ve eski futbolcu Mecnur Çolak'ın eşi Nilgün Çolak'la birlikte gerçekleştireceği geceyi dünya basını izleyecekmiş. Bilmeyenler için söyleyeyim bu kitap, kazandıklarını tamamen cebine atmayıp yardıma muhtaç insanlarla paylaşmış ve hâlâ paylaşan dünyaca ünlü sanatçı, politikacı, ariktokratve işadamlarını anlatıyor ve insanlığı motivasyona, yardımlaşmaya davet ediyor. Meera Gandhi, kitabı yazarken Prens William, Prens Harry, Kerry Kennedy, Bono, Donna Karan, Steven Rockefeller, Hillary Clinton, Nobel ödüllü Muhammed Yunus, Bill Clinton, Cherie Blair, Mother Teresa, Eleanor Roosevelt, Marc Anthony ve daha birçok hayırsever ünlünün yaptığı işlerle insanlığa olan faydalarından ilham almış. Türk ressam ve tasarımcı Emre Ertürk'ün yıllar önce New York'ta tanıştığı ve ürettiği çantalarının da müdavimlerinden olan Gandhi'nin kitap lansmanına Robert F. Kennedy'nin kızı politikacı ve yazar Kerry Kennedy, Paris Hilton gibi birçok ünlü isim katılacakmış. Meera Gandhi ve ekibini Nilgün Çolak üç gün boyunca 10 koruma eşliğinde İstanbul'da gezdirecek. Özellikle 'fashion black tie' kiyafet mecburiyetinden dolayı davetin çok lüks olacağını öğrenen bizim sosyetikler bu gece için özel kıyafetler hazırlatmaya başlamış.

        Nişan Antalya'da Düğün Como'da

        Vepa Group Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Öztarhan, mutluluğu bir buçuk yıldır beraberilik yaşadığı Selin Postacılar'da yakaladı. Birbirlerine çok yakıştırdığım sevgiililerin geçtiğimiz aylarda aileleri de tanışmış ve Antalya'da nişan yapılmasına karar verilmiş. Ünilever'in kozmetik ürünlerinin başarılı yöneticilerinden olan müstakbel gelin Selin Postacılar'la Vepa Group'un Kozmetik Bölümü Başkanı olan müstakbel damat Tuncer Öztarhan aynı zamanda meslektaş. Bu hafta sonu Antalya Mardan Palace'ta nişanlanacak çift, düğünü de önümüzdeki yaz birçok ünlü Hollywood yıldızının da evlerinin yer aldığı Como'da yapacakmış. Duyduğuma göre nişan ve düğün törenlerine çok az sayıda aile ferdi ve özel dostlar davet edilecekmiş.

        VİSKİ FESTİVALİ

        Türkiye'nin ilk viski festivali 'The Whisky Festival ' geçtiğimiz gece başladı. Johnnie Walker sponsorluğunda gerçekleşecek olan festival, İstinye Park Emporio Armani Ristorante'de düzenlenen görkemli partiyle İstanbul'a "Merhaba" dedi. İskoç Gaydacılar ve Johnnie Walker'ın sembolü olan 'Yürüyen Adam' tarafından karşılanan konuklar DJ Birol Giray'ın müzikleriyle eğlendi. Meltem Cumbul, Atıl Kutoğlu, Ali Ünal ve Çiğdem Kayalı gibi ünlü isimler de DJ kabinine geçerek katılımcılara müzik yaptılar. The Whisky Festival, 1423 Mart tarihleri arasında İstanbul'un önde gelen mekânlarında birbirinden eğlenceli partilerden sanatsal aktivitelere kadar pek çok etkinlikle kutlanacak.

        Bu eğlence kaçmaz

        Gece çıkmayı sevenler ve aynı şarkıları dinlemekten sıkılıp, müzik dolu keyifli bir akşam geçirmek isteyenlere bu akşam Ortaköy'deki Mix'e gitmelerini tavsiye ederim. Messele Müzik adında çok başarılı, deneyimli müzisyenlerden oluşan bir grup sahne alacak. 90-60-90 adlı projeleriyle 40 yıllık şarkıları hatırlarken Anlatan Adam'ın hikâyeleri de kahkahalara boğuyor. Klavyede Emin İnal, davulda Murat Yeter, basgitarda Aykut Gürel, gitarda Tolga Akaidiz, perküsyonda Memduh Akatay, ud-buzuki ve vokalde Burak Ahıskalı'ya solist olarak Evrim Özkaynak, Canan Güncer ve Anlatan Adam eşlik ediyor. MIX sahnesinde Orhan Gencebay'dan ABBA'ya, Sezen Aksu'dan Madonna'ya, İbrahim Tatlıses'ten Dr. Alban'a özlediğimiz ne varsa çalıyor ve söylüyorlar.

        Diğer Yazılar