Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HABER çok ilginç ve düşündürücü; "...Amerika'nın ünlü Evanjelik vaizi Robertson, kıyamet savaşı çıkaracak ülkeler arasına Türkiye'yi de soktu..."

        Sevgili dostlar, merak ediyorsanız o detayı da yazayım, bu isme göre; savaş İsrail'e karşı yapılacak ve Türkiye, Rusya, İran ve diğer bazı Arap ülkeleri, bu savaş ile İsrail'i işgal edecekler...

        Yukarıda yazdıklarım bana ait fikirler değil, bu "vaiz kardeşin" ağzından çıkmış cümleler... Bu noktada birkaç gün geriye dönmek ve "Amerika-Libya, İsrail-İran-İngiltere" denkleminden yola çıkarak yazdıklarımı hatırlatmak istiyorum. Yükselen altın, 100 dolar üstünde yeni kanal açan petrol ve değer kaybeden dolar gibi "alt bileşenler" birilerinin kan "görmeyi" çok istediğini ve en önemlisi "bu kandan" inanılmaz para kazanmayı öngördüklerini ortaya koyuyor! Türkiye'nin 90 gün içinde "seçime gittiği" gerçeğini de buna ekleyin, ortaya çıkan tablo çok açık ve net!

        Sonuç: Türkiye, "çok zor bir 90" gün geçirecek! Dikkat edin "Libya sıkıştırması" ile "terör örgütü" sözde "eylemsizliği kaldırma" kararı aynı zamana denk geliyor. Bütün bunlar olurken "içeride finansal yapı karışıyor", "yerleşik düzenin" bütün uzantıları içeride ve dışarıda aynı anda harekete geçiyor. Bu noktada söylenecek tek bir cümle var; ÇOK ÇOK dikkatli olmalıyız!

        ÖNEMLİ NOT: Aynı tezgâh "Vietnam'dan Irak'a, Irak'tan Pakistan'a birçok kez kuruldu" ve hep birileri kazandı, birileri kaybetti! Oluşan finansal dalgalar siyasi yapıları değiştirirken, askeri-endüstriyel yapılar "kaynakları" transfer etti!

        Kaşif Kozinoğlu 'aynı gün' içinde adı geçen gazetecilere göre çok 'ilginç' bir isim!

        TÜRKİYE perşembe gününü "Ergenekon'daki yeni gözaltıları" konuşarak geçirdi! Bu isimler arasında özellikle geçmişte konu hakkında "araştırmalar" yapan biri olarak gözüme çarpan ilk isim Kaşif Kozinoğlu oldu... Eski bir MİT görevlisi olarak bildiğimiz bir isim ama bu yazıyı yazmadan hemen önce edindiğim bir bilgi farklı; MİT'te halen "danışman" kadrosunda aktif görevli...

        Sevgili dostlar, diyeceksiniz ki; neden ilginç?

        O detayı da "yazabileceğim kadarıyla" arz edeyim...

        MİT içindeki hesaplaşmaları ve en önemlisi özellikle bir dönem "kurum içinden gönderilen" bazı mektuplarda ve bütün kamuoyu "seslendirmelerinde" adları birlikte geçen "Bir Parti Başkanı-Şenkal Atasagun-Coşkun Ulusoy-Kaşif Kozinoğlu" dörtlüsünü dikkate aldığınız zaman "durum" ilginç bir hale geliyor!

        Sonuç: Bu dörtlü hakkında o kadar çok yazılıp çizildiki, internetten "sadece iki ismi" yan yana yazarak binlerce sayfa ve iddiaya ulaşabilirsiniz... Burada bir de not düşmem gerekli; kamuoyu bunları sorguladı ama "bu sorgulama" birileri "suçlu" anlamına gelmez. İlk defa yargı aşamasına gelinen bir nokta var!

        Son söz: Konu yargı aşamasına intikal ettiği için daha fazla yazmak anlamsız! Yalnız bildiğim bir gerçek var; gelinen nokta "İLGİNÇ"! Bundan sonra özellikle geçmişte yaşananlar "daha hızlı" ele alınabilir ve özellikle MİT'teki geçmiş hesaplaşma ortaya dökülebilir...

        Diğer Yazılar