Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay iyi oynamadığı, çok zorlandığı hatta belki de kaybedebileceği maçı 20 yaşındaki genç yıldızı Furkan'ın bireysel becerileri sayesinde kazandı.

        Siyah-beyazlılar, Furkan'ın 30 metre top sürerek ceza sahasına girdiği anda düşürülmesiyle kazanılan penaltıyla 3 puanı aldı.

        Kendisini düşüren Özgür'ün oyundan ihraç edilmesiyle rakip Silivrispor son 30 dakikayı 10 kişi oynadı. Silivri'nin attığı 14 golün 8'inin son 30 dakikada atıldığını düşünürsek, bu oyuncu eksiltmenin ne kadar anlamlı olduğunu açıkça görebiliriz.

        Sağ ayaklı Furkan'ın sol ayakla attığı penaltı golü ise onun her iki ayağını aynı ayarda kullanabilen yetenekli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

        Yaşı küçük oyunu büyük olan bu oyuncu çok koştu, çok çalıştı, penaltı yaptırdı, adam eksiltti ve takımına maçı kazandırarak görevini tam anlamıyla yerine getirdi.

        Silivrispor ilk yarıyı sondan 2. bitirdikten sonra kadrosuna takviye yapmış ve güçlenmiş. Alan daraltarak oynadılar ve bu özelliklerini maçın tamamında Altay'a karşı çok etkili kullandılar.

        Serdar Sabuncu'nun transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadığı takımını sürekli oynayan oyunculardan kurması ve bu takıma yüksek mücadele gücü kazandırması olumlu gözüken diğer bir etkendi.

        Tribünleri dolduran taraftarlara da buradan bir alkış...

        Diğer Yazılar