Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlk yarının flaş takımı topladığı puanlarla oldukça rahat pozisyonda olan Akhisar Belediye bu özelliğiyle İkinci yarıda her takımın yenmek için hedefi haline geldi. Bu haftaki rakibi Mersin’di. Rakibi yeni hocası Ümit Özat ile bu maçı kurtuluş için kazanılması şart bir maç olarak görüyordu. Akhisar’da ise büyük takımların transfer etmek istediği Rodallega, Douglas ve Güray için çıkan söylentiler, oyuncuların kafasını karıştırdı. Takımın havasını bozdu. Çok zor bir maç çıktı ortaya.

        Akhisar geçen hafta olduğu gibi maçın başında Grbiç ve Rodallega ile çok önemli 2 pozisyondan yararlanamadı. Ama kalecisi Lukac ve savunması geçen haftanın aksine dün hatasız oynadılar. Mersin takımının çok adamla ileriye çıkan ve top rakibe geçtiğinde savunma da az adamla kalarak çok gol yiyen görüntüsü yoktu.

        2.yarıda beraberliğin kendisine yetmeyeceğini bilen Mersin, Akhisar kalesine kalabalık gelerek savunmada risk aldı. Akhisar savunmasının bu maçtaki bel kemiği en iyi oyuncusu Douglas, karşı ataklarda soğukkanlı davrandı.

        Douglas bir de rakip kalede yakaladığı pozisyonda golü atsa hem takımını galip getirecek hem de maçın kahramanı olacaktı.

        Akhisar hücum düşünerek ama riske girmeden oynadı. Rakibine pozisyon vermeden çok fazla gol pozisyonu yakaladı. Fakat bir türlü gol atamadı. Galibiyeti kaçıran taraf oldu.

        Diğer Yazılar