Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehirspor-Akhisar maçının 81. dakikası oynanıyor. Durum 3-2 Eskişehir lehine devam ediyor. Eskişehirli oyuncu Anel Hadziç sakatlanmış yerde yatıyor. Top Akhisarlı oyuncuların ayağında. Hakem Barış Şimşek maçı durduruyor.

        Sakatlanan oyuncu Hadziç’in tedavisini yaptırıyor. Hakem Akhisarlı oyuncunun yanına giderek hakem atışı yaptırıyor. Top Akhisarlı oyuncu Bruno’nun ayağına geliyor o da topu Onur Ayık’a veriyor. Ve bu oyuncu golü atıyor. Durum 3-3 oluyor.

        Son derece nizami bir gol... Kıyamet kopuyor. Centilmenlik dışı hareket olarak addediliyor.

        Cihat Arslan’dan kaleyi açtırıp gol yemeleri isteniyor. Rakip takım lig sonuncusu, 2 puan kaybediyor. Canı yanıyor ama bu maç Akhisar’ı olduğu kadar küme düşmeme mücadelesi veren diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.

        Cihat hoca kararını veriyor. Mücadele devam ediyor. Tribünlerden haksız yere 20 yıl önce formasını giydiği, uğruna kan döktüğü takımın taraftarlarınca puanlarını çalmakla suçlanıyor.

        ABARTILI UZATMA

        Burada hakem Barış Şimşek, darp edilen, forması yırtılan Bruno’ya sarı kart gösteriyor.

        Müsabakayı abartarak 12 dakika uzatıyor. Rakip oyuncular yakaladıkları çok net fırsatları değerlendiremiyor, bir türlü gol atamıyorlar. Sonunda suçlu Cihat hoca oluyor.

        Bir kere hakemin oyun durduktan sonra hakem atışıyla maçı başlattığı yer yanlış.

        Rakip oyuncuların bir kısmı sakatlanan oyuncuya yakın bir yerde duruyordu. Akhisarlı oyuncuların hızla oyuna başlamalarını ve çabuk gol atmalarına neden oldu.

        AYIP OLUYOR

        Oysa hakemin, oyunu hakem atışıyla topun en son oynandığı yere yakın olan her iki takım oyuncularının olduğu yerden yaptırması gerekirdi.

        Bu durumda hakem atışından topu alacak Akhisarlı oyuncular bu kadar çabuk gol atamazlardı. Bu kadar da olay çıkmazdı.

        Çabuk golün atılmasına neden olan maçın hakemi.

        Kalesini açmayıp gol yememekle ve puan çalmak ile suçlanan ise Cihat Arslan ...

        Ayıp oluyor. Yakışmıyor böyle dürüst bir hocaya yapılanlar...

        Diğer Yazılar