Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evinde oynadığı maçlarda gol atamayan, maç kazanamayan, pozisyon üretmekte zorlanan Altınordu, K.Erciyes karşısında kolay ve 2 farklı bir skorla 4-2 kazandı. Rakip Erciyes, önemli oyuncularını kadro dışı bırakıp İzmir’e getirmemiş. Ligin en az gol atan ve en çok gol yiyen takımı bu maçı mutlak kazanmak parolasıyla açık oynadı.

        Açık oynayan takımlara karşı çok başarılı olan Şeytanlar için tam istediği bir durum çıktı. Savunma henüz yerleşemeden 22.saniyede yenen sürpriz gol ile 1-0 yenik duruma düşen Altınordu, çabuk toparlandı. İlk yarım saatte 3 gol atıp maçı 3-1 lehine çevirdi.

        Orta alanda baskı yapan Arif, Berkay ve Serkan, topla iyi oyuncular olan Cengiz ve Erdoğan rakipten baskı da gelmeyince kendi alanlarından hem rahat hem de çabuk çıktılar. Bu ikili aynı zamanda önde oyunu iyi bildikleri için topsuz koşularla da etkili oldu.

        Cengiz bir gol attı. Bir de Göksu’ya al da at dercesine bir gol attırdı. Göksu’nun ceza sahası dışından rahat top sürerek attığı muhteşem golde de bu ikilinin yarattı boş alanın rolü büyüktü.

        Altınordu’nun yediği 2. golde de ilk gol gibi defans hatası vardı. Adiloviç önce topu kalabalık defansın arasından rahat bir şekilde aldı. İkisinin üzerinden aşırttı ve golü attı.

        Şeytanlar baskı yemeden rahat oynadığı maçı 4 gol atıp kazandılar. Ancak 2 hatalı gol yiyen defansıyla gelecek hafta oynayacakları maç için S.O.S verdiler.

        Diğer Yazılar